Καλοσώρισε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προτάσεις από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν για διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσία.

Σε νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Ζελένσκι κάλεσε τους Ουκρανούς να πολεμήσουν για την απελευθέρωση της χώρας από τους Ρώσους εισβολείς.

«Ο κόσμος βλέπει. Οι Ουκρανοί είναι δυνατοί. Οι Ουκρανοί είναι γενναίοι. Οι Ουκρανοί είναι στη χώρα τους και δεν θα παραδοθούν ποτέ», ανέφερε στο μήνυμά του ο Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος χαρακτήρισε τη συνομιλία του με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι «κλειδί» για συμφωνίες με στόχο περισσότερη διεθνή στήριξη στην Ουκρανία.

«Ευχαριστούμε τους Εσθονούς για τη συμπαράστασή τους»

Ο Ουκρανός πρόεδρος ευχαρίστηκε μέσω twitter την Εσθονία, για τις μεγάλες διαδηλώσεις που έλαβαν χώρα το Σάββατο κατά της ρωσικής εισβολής. Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για τις «μεγαλύτερες διαδηλώσεις στην ιστορία της Εσθονίας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα