Η πρόταση για διάσπαση μετοχών (stock split) με αναλογία τρεις νέες σε αντικατάσταση μίας παλαιάς μετοχής με ταυτόχρονη – για λόγους στρογγυλοποίησης – μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας, η τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας που αφορά το Μετοχικό Κεφάλαιο και η παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της εταιρείας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών, αποτέλεσαν το αντικείμενο Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Quest Συμμετοχών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, η Γενική Συνέλευση κατόπιν νόμιμης ψηφοφορίας με 28.781.467 έγκυρες ψήφους που αντιστοιχούν σε ποσοστό 80,53% % του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου μετά δικαιωμάτων ψήφου, ήτοι με 28.781.467 έγκυρες ψήφους εκπροσωπούμενων μετοχών, ενέκρινε την προτεινόμενη διάσπαση μετοχών (stock split) με αναλογία τρεις (3) νέες σε αντικατάσταση μίας (1) παλαιάς μετοχής με ταυτόχρονη – για λόγους στρογγυλοποίησης – μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας κατά τριακόσιες πενήντα επτά χιλιάδες τετρακόσια οκτώ ευρώ και ενενήντα έξι λεπτά (€357.408,96) μέσω ταυτόχρονης μείωσης της ονομαστικής αξίας εκάστης νέας μετοχής από 0,443333333 ευρώ σε 0,44 ευρώ και δημιουργία αποθεματικού ειδικού σκοπού, σύμφωνα με το άρ. 31 παρ. 2 του ν. 4548/2018, ισόποσου με το ποσό της μείωσης του Μετοχικού Κεφαλαίου.

Ως εκ τούτου, ενέκρινε την προταθείσα τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και ειδικότερα της παρ. 1 αυτού, που αφορά το Μετοχικό Κεφάλαιο και παρέσχε εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.

Υπέρ: 28.781.467 ψήφοι, ήτοι ποσοστό 80,53% του παρισταμένου μετοχικού κεφαλαίου.

Κατά: 0 ψήφοι.

Αποχή: 0 ψήφοι.

Θέμα 2

Παράλληλα, οι Μέτοχοι ενημερώθηκαν σχετικά με την πορεία και τα νέα του Ομίλου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις