Σε αποκλεισμό από το play store των εφαρμογών για κινητά που συνδέονται με το RT και το Sputnik προχώρησε η Google, σε εφαρμογή των δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας για την εισβολή που έχει εξαπολύσει στην Ουκρανία.

Ορισμένες εταιρείες τεχνολογίας έχουν περιορισμένα εργαλεία διανομής και διαφήμισης στα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία τις τελευταίες ημέρες, καθώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ετοιμάζει την απαγόρευσή τους, καθώς εκτιμά ότι παραπληροφορούν όσον αφορά στα πραγματικά γεγονότα που διαδραματίζονται στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια του RT, Αννα Μπέλκινα δήλωσε την Τρίτη ότι οι εταιρείες τεχνολογίας που διέκοψαν τη διανομή του πρακτορείου της δεν έχουν επισημάνει κανένα συγκεκριμένο στοιχείο που να αποδεικνύει ότι προβαίνει σε παραπληροφόρηση.

Να θυμίσουμε επίσης ότι και η Apple ανακοίνωσε ότι το RT News και το Sputnik News δεν είναι πλέον διαθέσιμα για λήψη από το App Store εκτός Ρωσίας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Apple: Πλησιάζει η ώρα της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Καμία βιασύνη για την Apple - Πλησιάζει η ώρα της ΑΙ

H εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης στο ετήσιο συνέδριο λογισμικού της τον επόμενο μήνα, όπως και να αναθεωρήσει τις σειρές προϊόντων της με τσιπ έτοιμα για AI

Γερμανίδα ΥΠΕΞ: Η Ρωσία θα υποστεί συνέπειες για την κυβερνοεπίθεση του 2023
Τεχνολογία |

Γερμανίδα ΥΠΕΞ: Η Ρωσία θα υποστεί συνέπειες για την κυβερνοεπίθεση του 2023

Τον Ιανουάριο του 2023, το Βερολίνο δήλωσε ότι Ρώσοι ακτιβιστές χάκερ έθεσαν εκτός δικτύου αρκετούς γερμανικούς ιστότοπους σε αντίποινα για την απόφασή του να στείλει άρματα μάχης στην Ουκρανία.