«Είμαστε συντετριμμένοι βλέποντας την τραγική και αυξανόμενη ανθρωπιστική κρίση στην Ουκρανία. Οι σκέψεις μας είναι με τους αθώους πολίτες που υποφέρουν, και τα άτομα και τις οικογένειες σε γειτονικές χώρες και σε όλο τον κόσμο που έχουν επηρεαστεί» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η JP Morgan και προσθέτει ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και ο αριθμός αυτός αναμένεται να ανέλθει σε εκατομμύρια.

Για να υποστηρίξει τις προσπάθειες ανθρωπιστικής βοήθειας, η JPMorgan Chase προσφέρει αρχικά το ποσό του ενός 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Δεδομένου του πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα γεγονότα στο έδαφος, η εταιρεία εξετάζει ενεργά τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιήσει τους πόρους αυτούς για να καλύψει καλύτερα τις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους υπαλλήλους μας αναζητούν τρόπους να συνεισφέρουν, επομένως η εταιρεία έχει επίσης ξεκινήσει μια εκστρατεία που θα αντιστοιχίσει τις δωρεές των εργαζομένων δολάρια προς δολάριο σε επιλεγμένους οργανισμούς ανθρωπιστικής βοήθειας για να μεγιστοποιήσει τον συλλογικό μας αντίκτυπο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και προσθέτουν:

«Αναγνωρίζουμε ότι η βία και η ταλαιπωρία που λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία έχουν επιπτώσεις για όλους μας, ειδικά για τους συναδέλφους μας που έχουν την οικογένεια και τους φίλους που βιώνουν τις επιπτώσεις αυτής της τραγωδίας από πρώτο χέρι. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην ευημερία και την ασφάλειά τους. Ως εταιρεία, υποστηρίζουμε τις προσπάθειες για την ειρήνη στην περιοχή και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να παραμένουμε σε επαφή με τους εργαζόμενους στις πληγείσες περιοχές».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή
Meta: Γιατί μπλόκαρε την ενημέρωση στον Καναδά
Διεθνή |

Πώς το μπλοκάρισμα ελλοχεύει κινδύνους για την ενημέρωση - Τι έγινε στον Καναδά

Το μπλοκάρισμα των συνδέσμων ειδήσεων έχει οδηγήσει σε βαθιές και ανησυχητικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι Καναδοί χρήστες του Facebook ασχολούνται με πληροφορίες σχετικά με την πολιτική - και όχι μόνο...

«Το διεθνές εμπόριο όπλων παραμένει λιγότερο ρυθμισμένο από το εμπόριο μπανανών»
Διεθνή |

«Το διεθνές εμπόριο όπλων παραμένει λιγότερο ρυθμισμένο από το εμπόριο μπανανών»

Ο Ρώσος φωτορεπόρτερ Nikita Teryoshin παρακολούθησε, για χρόνια, εκθέσεις όπλων σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό βιβλίο. Η έκδοσή του προσφέρει μια ματιά στην ενοχλητικά πραγματική, επαίσχυντη και ευημερούσα επιχείρηση του πολέμου.