Μια μεγάλη έπαυλη στο Λος Άντζελες έκτασης 31.000 τετραγωνικών μέτρων, πουλήθηκε σε δημοπρασία για 141 εκατομμύρια δολάρια, δίνοντας τέλος σε μια ιστορία 10 ετών με τεράστια  χρέη και αποτυχημένα όνειρα.

Η δημοπρασία για το ακίνητο, γνωστό ως «The One», ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης με την υψηλότερη προσφορά να ανέρχεται στα 126 εκατομμύρια δολάρια. Συμπεριλαμβανομένου του ασφάλιστρου του αγοραστή, η τελική τιμή πώλησης θα είναι 141 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη Λάουρα Μπράντι, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Concierge Auctions, η οποία δημοπράτησε το σπίτι.

Η τιμή αυτή το καθιστά την τρίτη πιο ακριβή κατοικία που πουλήθηκε ποτέ στο Λος Άντζελες, πίσω από την αγορά 177 εκατομμυρίων δολαρίων του επιχειρηματία Μαρκ Αντρίσεν πέρυσι ενός συγκροτήματος στο Μαλιμπού και από τον Τζεφ Μπέζος που αγόρασε το Warner Estate (ιδιοκτήτης του ήταν ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ντέιβιντ Γκέφεν), στο Μπέβερλι Χιλς,  για 165 εκατομμύρια δολάρια.

Το «The One» είναι επίσης η πιο ακριβή κατοικία που πουλήθηκε ποτέ σε δημοπρασία στις ΗΠΑ και στον κόσμο – ξεπερνώντας κατά πολύ την τιμή των 51 εκατομμυρίων δολαρίων για κατοικία που δημοπρατήθηκε πέρυσι στο Beverly Park.

Το “The One” βρίσκεται σε μια έκταση 3,8 στρεμμάτων με μεγάλο μέρος της κατοικίας να περιβάλλεται από ένα υδάτινο στοιχείο που μοιάζει με τάφρο.

Η πώληση ολοκληρώνει, τουλάχιστον προς το παρόν, ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα έργα ακίνητης περιουσίας υψηλών προδιαγραφών. Χτίστηκε από τον Nile Niami, τον χαρισματικό και φιλόδοξο πρώην παραγωγό του Χόλιγουντ που στράφηκε στην κατασκευή μερικών από τις πιο πολυτελείς επαύλεις στο Beverly Hills και το Bel Air για να τις πουλήσει με σκοπό το κέρδος. Όταν ξεκίνησε το «The One» πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, ο Nile Niami, το διαφήμισε ως η «αποστολή της ζωής» του και «το μεγαλύτερο, πιο ακριβό σπίτι στον αστικό κόσμο», με τελική ζητούμενη τιμή τα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Αναδυόμενο σαν διαστημόπλοιο από τους πανέμορφους λόφους του Bel Air, το «The One» βρίσκεται σε μια έκταση 3,8 στρεμμάτων και διαθέτει 21 υπνοδωμάτια και 42 μπάνια. Έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, στο κέντρο του Λος Άντζελες και στα όρη San Gabriel. Διαθέτει επτά υδάτινα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας τεράστιας τάφρου γύρω από το ακίνητο. Διαθέτει νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, σαλόνι ομορφιάς με πλήρεις υπηρεσίες, σπα ευεξίας, home theater χωρητικότητας 40 ατόμων, αίθουσα μπόουλινγκ, κελάρι κρασιού με 10.000 μπουκάλια, γκαράζ 30 αυτοκινήτων και ιδιωτική υπαίθρια πίστα τρεξίματος μήκους 120 μέτρων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή