Σε διακοπή των πωλήσεών της στη Ρωσία προχώρησε και η Ferrari, η οποία είναι η τελευταία αυτοκινητοβιομηχανία που προστέθηκε στη σχετική μακρά λίστα των εταιρειών που αποχώρησαν από τη χώρα, λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία.

Η δημοφιλής εταιρεία supercar η οποία εξακολουθούσε να πουλά τα οχήματά της στη Ρωσία, παρόλο που άλλες ανταγωνίστριες εταιρείες είχαν ήδη αποχωρήσει, όπως η Aston Martin και η Rolls-Royce, ανακοίνωσε έστω και καθυστερημένα ότι «δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορη για τα δεινά όλων των θιγόμενων» από την εισβολή.

«Η Ferrari έλαβε την απόφαση να αναστείλει την παραγωγή οχημάτων για τη ρωσική αγορά μέχρι νεωτέρας», ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη. «Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και θα σεβόμαστε πάντα όλους τους κανονισμούς και τις διεθνείς κυρώσεις».

Ο διευθύνων σύμβουλος Benedetto Vigna δήλωσε: «Παρόλο που ελπίζουμε σε ταχεία επιστροφή στον διάλογο και την ειρηνική λύση, δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδιάφοροι για τα δεινά όλων των θυμάτων. Οι σκέψεις και η υποστήριξή μας είναι σε αυτούς».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή