Δύο πολυτελή ξενοδοχεία ανοίγουν τις πόρτες τους τον φετινό Απρίλιο στην Κρήτη κάτω από την ομπρέλα της Melia Hotels International, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ομίλου με τη Zeus Hotels από το 2021. Η εν λόγω συνεργασία σε συνδυασμό με την ανακαίνιση και το rebranding ξενοδοχειακής μονάδας στη Ρόδο, που βρίσκεται σε λειτουργία από την περασμένη χρονιά, θα ενισχύσει το ήδη εντυπωσιακό portfolio της Melia στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική).

Η Melia Hotels International εγκαινιάζει τον Απρίλιο στην Κρήτη το Blue Sea Beach Hotel, Affiliated by Meliá ξενοδοχείο, και το Sol by Melia Marina Beach που είναι μέλος των Sol by Melia.

Παράλληλα, στο νησί της Ρόδου, το Sol by Meliá Cosmopolitan, το οποίο συμπληρώνει ένα έτος λειτουργίας, θα καλωσορίσει τους επισκέπτες σε έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, ως μέλος των Sol by Melia, επιβεβαιώνοντας τη μακρόχρονη εμπειρία του brand στον κλάδο των resorts.

Το πέντε αστέρων Blue Sea Beach Affiliated by Melia αποτελείται από 226 δωμάτια και σουίτες, με κάποια από τα οποία να διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Το Sol by Melia Marina Beach, τεσσάρων αστέρων, βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα και διαθέτει 396 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία ανακαινίστηκαν το 2019.

Το Blue Sea Beach Affiliated by Melia και το Sol by Melia Marina Beach προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο της Melia Hotel International στο πλαίσιο franchise συμφωνίας.

Και τα δύο βρίσκονται κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.

Στην Ακτή Ιξιάς της Ρόδου, το ανακαινισμένο και με rebranding Sol by Melia Cosmopolitan αποτελεί μια εξίσου σημαντική προσθήκη στο brand Sol by Melia.

Tο Sol by Meliá Cosmopolitan διαθέτει άφθονους χώρους για παιδιά, 377 δωμάτια και ξεχωριστές υπηρεσίες ευεξίας.

Με αφορμή τη συνεργασία, ο Λευτέρης Παπακαλιάτης, CEO της Zeus Hotels, δήλωσε: «Ακολουθώντας μια ήδη επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε πέρυσι, ανυπομονούμε να συνεχίσουμε αυτή τη γόνιμη σύμπραξη με την Meliá Hotels International δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου στην Ελλάδα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση των προτύπων της ελληνικής φιλοξενίας, προσφέροντας ταυτόχρονα στους επισκέπτες νέες, ξεχωριστές εμπειρίες.»

Ο Alfredo Aznar, Managing Director της Meliá Hotels International στη Δυτική και Νότια Ευρώπη, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς που δύο ακόμη μοναδικά ξενοδοχεία της νησιωτικής Ελλάδας προστίθενται στο χαρτοφυλάκιό μας. Χάρη σε αυτή την επιτυχημένη συνεργασία, που ξεκίνησε πέρυσι, η τεχνογνωσία της Meliá Hotels International στον ξενοδοχειακό κλάδο συναντά την απαράμιλλη εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας έχοντας ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της παρουσίας του Ομίλου τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλη τη Μεσόγειο».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός