Στα 435,1 εκατ. δολ. έφτασαν τα κέρδη της Costamare το 2021 έναντι μόλις 8,8 εκατ. δολ. έναν χρόνο πριν, ενώ τα έσοδα εκτοξεύθηκαν επίσης στα 793,6 εκατ. δολ. έναντι 460,3 εκατ. δολ. το 2020.

Η πολύ καλή πορεία της ναυλαγοράς των πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων αλλά και η είσοδος της εταιρείας στον κλάδο των πλοίων μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου, σε μια χρονιά που ο εν λόγω κλάδος επίσης κατέγραψε αυξημένους ναύλους, απέδωσαν τα θεαματικά αυτά αποτελέσματα για τη ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου.

Το 2021 ήταν μια χρονιά διαφοροποίησης των δραστηριοτήτων της Costamare, καθώς εκτός από τα 86 containerships που διατηρεί στον στόλο της απέκτησε και 46 πλοία μεταφοράς χύδην  ξηρού φορτίου και έχει παραλάβει ήδη τα 45.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία
Στυλιανίδης: «Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ανάλογο, ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων από ό,τι ήταν πέρυσι»
Ακτοπλοΐα |

«Οι Βόρειες Σποράδες θα έχουν ίσως και καλύτερο περιβάλλον ακτοπλοϊκών συνδέσεων», λέει ο Στυλιανίδης

Η απάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη στη Βουλή, σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Κωνσταντίνου – Βασίλειου Μεταξά