Εκδήλωση με θέμα «Τα Ιόνια Νησιά, πρωταθλητές στον βιώσιμο τουρισμό, τον πολιτισμό, την αυθεντικότητα και την πολυτέλεια» θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στη Διεθνή Έκθεση EXPO DUBAI 2020, ενώ θα ακολουθήσει γαστρονομικό δείπνο με γεύσεις Ιονίου. Η Διεθνής Έκθεση αναφέρεται στο 2020 καθώς πρόκειται για διοργάνωση η οποία είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας.

Την παρουσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων υποστηρίζουν η Fraport, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και οι μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του Ιονίου. Η ελληνική πρεσβεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) έχει θέσει υπό την αιγίδα της τις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και συνεργάζεται για την επιτυχία τους, ενώ η Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας μεταδίδει καθημερινά τις δραστηριότητες της Περιφέρειας εντός του Ελληνικού Περιπτέρου, σε όλα τα δίκτυα του απόδημου ελληνισμού.

Η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Τουρισμού Ολυμπία Αναστασοπούλου θα μεταφέρει το χαιρετισμό του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια και θα αναφερθεί στη στρατηγική του ελληνικού τουρισμού, την ανάπτυξη και τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Ειδικές συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες και τουριστικά πρακτορεία θα επακολουθήσουν τις επόμενες δυο ημέρες.

«Για πρώτη φορά η Περιφέρεια συμμετέχει σε Διεθνή Έκθεση και για πρώτη φορά Περιφέρεια, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προβολή και την ανάπτυξή της», δηλώνει η περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός