Ότι η Ρωσία και η Ουκρανία πλησιάζουν σε συμφωνία σε «κρίσιμα» ζητήματα και έχουν σχεδόν συμφωνήσει σε ορισμένα θέματα υποστήριξε σήμερα στην εφημερίδα Hurriyet ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ο Τσαβούσογλου είπε επίσης πως ελπίζει να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός εάν οι πλευρές δεν υπαναχωρήσουν από την πρόοδο που έχουν σημειώσει προς την επίτευξη συμφωνίας.








![Ελβετικό φράγκο: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των δανείων [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/ot_swiss_Francs25-1024x668-1-1-3-300x300.jpg)


















![Ελβετικό φράγκο: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των δανείων [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/ot_swiss_Francs25-1024x668-1-1-3.jpg)



![Ελλάδα: Υποχώρηση της προσφοράς καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης [πίνακας]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/02/airbnb-1.jpg)





