Ο Χάρτης Εμπιστοσύνης (Charter of Trust) και το Ψηφιακό Φόρουμ Εμπιστοσύνης (Digital Trust Forum) πρόκειται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συγχωνευθούν κάτω από την εποπτεία του Χάρτη Εμπιστοσύνης, σχηματίζοντας μια κοινή πρωτοβουλία για μεγαλύτερη ασφάλεια και ψηφιακή εμπιστοσύνη στον κυβερνοχώρο.

Με αυτή τη συνεργασία, ο Χάρτης Εμπιστοσύνης σκοπεύει επίσης να επικεντρωθεί περισσότερο στο θέμα της αξιόπιστης τεχνητής νοημοσύνης στο μέλλον. Η δράση του Χάρτη Εμπιστοσύνης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Security Conference στο Μόναχο τον Φεβρουάριο του 2018 από τη Siemens και οκτώ εταίρους από τον βιομηχανικό τομέα. Το Ψηφιακό Φόρουμ Εμπιστοσύνης ιδρύθηκε στο Βερολίνο τον Μάιο του 2019 ως πρωτοβουλία της Bosch, η οποία επίσης θα ενταχθεί στον Χάρτη Εμπιστοσύνης.

Η κορυφαία εταιρεία logistics στον κόσμο, Deutsche Post DHL Group, αποφάσισε να συμμετάσχει επίσης στην πρωτοβουλία κυβερνοασφάλειας, με τον αριθμό των μελών του Χάρτη Εμπιστοσύνης να ανέρχεται πλέον στα 17, τέσσερα χρόνια αφού υπογράφηκε για πρώτη φορά.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία