Η διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στην Ελλάδα σχεδιάζεται άμεσα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός βρίσκεται στα ΗΑΕ στο πλαίσιο του World Gov Summit και μίλησε για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Όπως έγραψε ο υπουργός: «Είχα επίσημη συνάντηση με τον υπουργό Οικονομίας των ΗΑΕ Abdula bin Touq Al Marri και ξεκινήσαμε την διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής τους στην Ελλάδα άμεσα. Μαζί μου και ο Νίκος Παπαθανάσης».

Ο υπουργός με νέα ανάρτησή του αναφέρει ότι μίλησε στο συνέδριο για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και τώρα μετά τον πόλεμο. Όπως έγραψε: «Πριν λίγο στο WorldGovSummit στο Ντουμπάϊ μιλήσαμε για τις προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας και τώρα μετά τον πόλεμο. Το κλίμα εξαιρετικό για μας και το πάνελ με τους @Scaramucci @RGrynspan @JD_TheGlobalist πραγματικά ενδιαφέρον».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία
9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Γ. Δεληκανάκης (Southrock Asset Management): Βιωσιμότητα και ολιστική προσέγγιση αναβαθμίζουν το τουριστικό μοντέλο της Ελλάδας
Οικονομία |

Γ. Δεληκανάκης (Southrock): Βιωσιμότητα και ολιστική προσέγγιση αναβαθμίζουν το τουριστικό μοντέλο της Ελλάδας

Γιατί είναι σημαντικά τα βήματα που έχει κάνει η Ελλάδα στην προσέλκυση ξένων επενδύσεων - Πού μπορεί να στηριχθεί το νέο τουριστικό μοντέλο της χώρας