Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο  ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, να μην πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ οι ανεμβολίαστοι άνω των 60 ετών, εφόσον κάνουν έστω και τώρα το εμβόλιο.

«Αυτό που θέλουμε και επιδιώκουμε είναι ο εμβολιασμός των πολιτών. Η κυβέρνηση εξετάζει να δοθεί κίνητρο σε ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, που θα πάνε τώρα να κάνουν το εμβόλιο, να μην πληρώσουν το πρόστιμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την κύρωση της δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την παράταση της ισχύος μέτρων για την πανδημία.

Επιπλέον, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι τα όποια μέτρα αποκλιμάκωσης αποφασιστούν, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από τις 15 Απριλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου, θα είναι σε συνάρτηση με την εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας