Τη Δευτέρα το πρωί θα απολογηθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιριγκου για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας. Η δικαστική λειτουργός διόρισε αυτεπαγγέλτως δικηγόρο ο οποίος ζήτησε προθεσμία για να ενημερωθεί για τα στοιχεία της δικογραφίας, μετά την παραίτηση του Απόστολου Λύτρα που την εκπροσωπούσε.

Η μεταγωγή της έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ η ίδια φορούσε κουκούλα και αλεξίσφαιρο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το in από την Ευελπίδων



Οργισμένοι απειλούσαν με λιθοβολισμό

Δεκάδες άτομα που έχουν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια, φώναζαν υβριστικά σχόλια εναντίον της, ενώ αρκετοί την καλούσαν να ομολογήσει.

«Φόνισσα τι έκανες στα παιδιά σου. Το ήξερε αυτό ο άντρας σου. Αφήστε να την πάμε εμείς να την τακτοποιήσουμε», φώναζαν.

Άλλοι πάλι την αποκάλεσαν «Βρωμιάρα», ενώ ακούστηκαν και εκφράσεις όπως «Λιθοβολισμό μέχρι τέλους» και «Ομολόγησε για να λυτρωθείς σκύλα».

Δεμένο κατηγορητήριο

Η κατηγορουμένη που είναι αντιμέτωπη με βαρύτατο και εξαιρετικά αναλυτικό κατηγορητήριο, καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή σε όσα της καταλογίζονται βάσει της ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Όπως αναφέρουν μάλιστα δικαστικές πηγές η υπόθεση του θανάτου του παιδιού δείχνει «απολύτως δεμένη» με ισχυρά στοιχεία που συνδέουν ευθέως τη μητέρα με τον θάνατο της Τζωρτζίνας που δέχθηκε θανατηφόρα δόση ή δόσεις συγκεκριμένης φαρμακευτικής ουσίας, η οποία δεν κυκλοφορεί ελεύθερα στο εμπόριο.

Διανυκτέρευσε στη ΓΑΔΑ

Η 33χρονη που μέχρι στιγμής μένει σιωπηλή στις ερωτήσεις των αστυνομικών πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ, ενώ φαίνεται πως εξακολουθεί να αρνείται την εμπλοκή της λέγοντας: «Πως είναι δυνατόν να σκότωσα εγώ τα παιδιά μου;».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ακρίβεια: Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή
Επικαιρότητα |

Άτυπο debate κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το κάλεσμα Μητσοτάκη σε «απολογία» στη Βουλή

Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ για προ ημερησίας συζήτηση. Η τελευταία συζήτηση επί του ζητήματος προκλήθηκε από τον τότε αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 2021.

Πρωτογενές πλεόνασμα: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα
Επικαιρότητα |

Η κυβέρνηση πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2023 – Για πλεόνασμα ακρίβειας μιλούν τα κόμματα

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, το πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2023 ανήλθε σε 1,86% του ΑΕΠ, έναντι στόχου για 1,15% – Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι είπε ψέματα πως μείωσε τους φόρους