«Δεν θέλει μόνο θράσος, θέλει και άγνοια», σχολιάζει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τη δήλωση του βουλευτή και τομεάρχη Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, για την έναρξη των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Πατρών Πύργου.

«Κατανοούμε τη δυσκολία στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοούμε και τα προσωπικά-πολιτικά αδιέξοδα του κ. Παππά. Αλλά σε όλα τα πράγματα υπάρχει κι ένα όριο», αναφέρει το υπ. Υποδομών και συνεχίζει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ των κατατμήσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ του μηδενικού έργου στις οκτώ εργολαβίες, ο ΣΥΡΙΖΑ των έκπτωτων διαγωνιζομένων, ο ΣΥΡΙΖΑ του Καλογρίτσα, ο ΣΥΡΙΖΑ με τα βοσκοτόπια, ο ΣΥΡΙΖΑ που ακύρωσε έργο που θα είχε ολοκληρωθεί σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ των 296 εκατομμυρίων κόστους, όταν με κυβέρνηση ΝΔ η συμβολή του Δημοσίου θα είναι 216 εκατομμύρια, ο ΣΥΡΙΖΑ όλων των παραπάνω ως τι μιλάει;», προστίθεται στο σχόλιο του υπουργείου, που καταλήγει: «Δεν χρειάζεται μόνο θράσος αλλά και άγνοια. Γι’ αυτό, για να μάθει πως ολοκληρώνονται τα έργα, μήπως ενδιαφέρεται ο κ. Παππάς να τον ξεναγήσουμε στα εργοτάξια που ήδη δουλεύουν;»

Το μήνυμα Παππά

Σημειώνεται ότι σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ο Νίκος Παππάς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι στην Πατρών – Πύργου «όχι μόνο αδράνησε τρία χρόνια, αλλά φεσώνει και τον λαό με άλλα 500 εκατ. ευρώ μέσω απευθείας ανάθεσης».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα