Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο OT Forum στην ιστορική έδρα του Χρηματιστηρίου στην Σοφοκλέους με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ο Κόσμος που Αλλάζει».

«Το συνέδριο του OT Forum ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και ακριβώς για αυτό αποφασίσαμε όλη η ομάδα να το επαναλάβουμε πολλές φορές μέσα στη χρονιά. Και θα το κάνουμε πάντα με σεβασμό στην πολυφωνία και εγγύηση το κύρος και την εγκυρότητα του Οικονομικού Ταχυδρόμου, που έχει επιστρέψει δυναμικά με την μορφή πλέον ιστοσελίδας» είπε συγκινημένος κηρύσσοντας τη λήξη του συνεδρίου ο κεντρικός παρουσιαστής του Συνεδρίου Νίκος Φιλιππίδης, δημοσιογράφος-οικονομικός αναλυτής.

Το απόγευμα της Τετάρτης, μέρα λήξης του διήμερου συνεδρίου, πολλοί ήταν σοφότεροι για το τι ακριβώς συμβαίνει και τις προκλήσεις του μέλλοντος σε όλους τους κρίσιμους τομείς της οικονομίας, της κοινωνίας και της πολιτικής.

Η αποδοχή του από το κοινό, η μεγάλη συμμετοχή, αλλά και τα διθυραμβικά σχόλια αποδεικνύουν πως το πρώτο συνέδριο του ΟΤ ήρθε να καλύψει το μεγάλο κενό για ψύχραιμη και ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων μεταξύ πολιτικών, επιστημονικών φορέων, καθώς και εκπροσώπων της αγοράς.

«Αυτό το διήμερο έβγαλε ειδήσεις, ακούστηκαν αναλύσεις, απόψεις, αλλά κυρίως έφερε αυτό το πρωτοποριακό συνέδριο με τηλεοπτική μετάδοση. Σε αυτό το μοντέλο θα συνεχίσουμε, νομίζω ότι πλέον έχουμε καθιερώσει ένα νέο στιλ παρουσίασης συνεδρίων, που είμαι βέβαιος ότι αγαπήσατε και αγκαλιάσατε. Το βλέπουμε από τα μηνύματά σας, από την άμεση μετάδοση των ειδήσεων και πληροφοριών που βγήκαν κατά το διήμερο των εργασιών» συνόψισε ο Νίκος Φιλιππίδης.

Στοίχημα που κερδήθηκε απολύτως, όπως αποδεικνύει η μεγάλη συμμετοχή, ήταν το «άνοιγμα» του συνεδρίου στο ευρύ κοινό, αφού για την εξασφάλιση πρόσκλησης αρκούσε ένα κλικ στον υπολογιστή ή στο κινητό.

Από όλα τα ψηφιακά μέσα της Alterego Μedia ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη του δύσκολου αυτού εγχειρήματος σε όσους μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους και μια δέσμευση ότι θα ακολουθήσουν εξίσου ενδιαφέροντα συνέδρια.

Συνέδρια για την υλοποίηση των οποίων καθοριστική είναι η συμβολή της δημοσιογραφικής ομάδας του OT Forum που εργάστηκε πυρετωδώς, ενώ χωρίς την άοκνη προσπάθεια της ομάδας παραγωγής δεν θα είχε εξασφαλιστεί αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Την επιτυχία δε του συνεδρίου πιστώνεται σε σημαντικό βαθμό ο Ανδρέας Παναγόπουλος, δημοσιογράφος – διευθυντής news project, που ανέλαβε να το φέρει εις πέρας από την πρώτη στιγμή σύλληψης της ιδέας για αυτό το δύσκολο εγχείρημα από τον διευθυντή ψηφιακών μέσων της Alterego Media, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για όλη αυτήν την εξαιρετική διοργάνωση και εικόνα που απολαύσατε το τελευταίο διήμερο, πρωτίστως τον διευθυντή παραγωγής Δημήτρη Τσίγκο, που με τον Xρήστο Χατζηχαλεπλή και την υπόλοιπη ομάδα του, δούλεψε πολλές ημέρες, ώστε να μπορέσει να φτάσει η εικόνα από τον υπέροχο χώρο που βρισκόμαστε στο κτίριο του παλιού χρηματιστηρίου σε όλους εσάς.»

»Θέλω να ευχαριστήσω τον Ανδρέα Παναγόπουλο που ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του συνεδρίου στο αυτί μου σταθερός και ακριβής στην καθοδήγησή του.»

» Κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου που ήταν εδώ με φοβερές δυνάμεις και ενέργεια προκειμένου να καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας αυτό το διήμερο.»

» Θέλω επίσης να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς για την εκτίμηση, την παρακολούθηση αλλά και το αμέριστο ενδιαφέρον. Φυσικά, τον διευθυντή ψηφιακών μέσων της Alterego Media, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος είναι ο εμπνευστής όλης αυτής της ιδέας και πολλών άλλων που θα ακολουθήσουν εντός τους έτους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα OT FORUM
Beyond 2024 – Charlotte Lorentz Hjorth: Προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης μέσω της φιλοσοφίας
Beyond |

Charlotte Lorentz Hjorth: Προσέγγιση της τεχνητής νοημοσύνης μέσω της φιλοσοφίας

Το Πανεπιστήμιο Lund της Σουηδίας συντονίζει την πανευρωπαϊκή σύμπραξη ekip, μια πλατφόρμα πολιτικής καινοτομίας που προωθεί τη διασταυρούμενη καινοτομία με τις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες