Aυξάνεται το ξενοδοχειακό προϊόν της Αθήνας με την προσθήκη του νέου ξενοδοχείου της Brown Hotels, το Lighthouse Athens, που ανοίγει τις πύλες του στην Ομόνοια την Παρασκευή 1η Απριλίου. Το κτίριο του Lighthouse Athens είναι το αποτέλεσμα της ριζικής ανακαίνισης του ξενοδοχείου La Mirage, στην Ομόνοια.

Το νέο ξενοδοχείο, διαθέτει 220 δωμάτια και φιλοδοξεί να καταστεί πόλο έλξης για εισερχόμενους και εγχώριους επισκέπτες. Με την άφιξη του Lighthouse Athens, η Brown Hotels φιλοδοξεί να συμβάλλει στην αναβίωση της αίγλης της Ομόνοιας και την ανάπτυξη της περιοχής και μέσα στο προσεχές διάστημα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μέσα στο 2022, ο ξενοδοχειακός όμιλος θα εγκαινιάσει ακόμα τρία ξενοδοχεία στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα τα: Brown Spices, Domino House και House Sans Rival, ενώ αναμένεται να εγκαινιαστούν και τα πρώτα resorts της αλυσίδας στην Κόρινθο, Χαλκίδα, Ερέτρια, Κέρκυρα και Χανιά. Το επενδυτικό πλάνο της Brown Hotels για την επόμενη τριετία περιλαμβάνει συνολικά 40 ξενοδοχεία και resorts, τα όποια βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κατασκευής και της ανάπτυξης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Τι είναι το «Gig-Tripping» που κυριαρχεί στις ταξιδιωτικές τάσεις
Τουρισμός |

Το «Gig-Tripping» είναι η τελευταία ταξιδιωτική τάση που επιβάλλεται να δοκιμάσετε

Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, αυτός ο δημοφιλής όρος αποκτά ολοένα και περισσότερους οπαδούς - Ποιες πόλεις και χώρες είναι ιδανικές και οικονομικές για το συγκεκριμένο τύπου διακοπών

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών
Τουρισμός |

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος: Αποφάσεις για τις πολιτικές προτεραιότητες ενόψει των ευρωεκλογών

Με τις ευρωπαϊκές εκλογές και την ουγγρική προεδρία της ΕΕ προ των πυλών, οι ηγέτες του κλάδου της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να προβληματιστούν και να συναποφασίσουν για τις πολιτικές προτεραιότητες