Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι ετοιμάζεται να αποχωρήσει τις επόμενες εβδομάδες, αλλά η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν έχει ακόμη επιλέξει τον αντικαταστάτη της, ανέφερεαν πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι επικρατέστεροι διάδοχοι για τη θέση αυτή είναι  η Καρίν Ζαν Πιερ, αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, και ο Τζον Κέρμπι, εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας, ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην Ουάσιγκτον αλλά δεν έχει μακρά ιστορία με τον Μπάιντεν.

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, η οποία έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της στην αίθουσα ενημέρωσης και γρήγορα εντυπωσίασε πολλούς στην Ουάσιγκτον με την αυτοπεποίθησή της απαντώντας σε ερωτήσεις, είναι επίσης υπό εξέταση, ανέφεραν οι δύο πηγές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ψάκι αναμένεται να παραμείνει στη θέση της μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα, ενώ σύμφωνα με το Axios σχεδιάζει στη συνέχεια να ενταχθεί στο εργατικό δυναμικό του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου είπε στο Reuters ότι δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τα σχέδια της Ψάκι.

Η Ψάκι είχε πει τον Ιανουάριο του 2021 ότι σχεδίαζε να παραμείνει στη δουλειά για μόλις ένα χρόνο. Τον Ιούνιο, είπε κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης ότι είχε την ευελιξία να παραμείνει περισσότερο αν χρειαστεί.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Διεθνή