Τη μεγάλη αύξηση στις τιμές των καυσίμων, που μειώνει σημαντικά τις αμοιβές των διανομέων της παραδέχεται η Wolt στην Ελλάδα και όπως ανακοίνωσε παρέχει για πρώτη φορά στην εγχώρια αγορά αποζημίωση στους συνεργάτες της.

Η αποζημίωση δίνεται για την απόσταση που διανύουν προκειμένου να παραλάβουν την προς διανομή παραγγελία από την επιχείρηση (pickup distance). Σύμφωνα με την ψηφιακή πλατφόρμα delivery, η αποζημίωση αυτή έρχεται να προστεθεί στην ισχύουσα αμοιβή των διανομέων που αφορά στην παράδοση της παραγγελίας από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση προς τον πελάτη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στόχος της Wolt είναι να ενισχύσει την ικανοποίηση των συνεργατών διανομέων της, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο συνεργασίας που προσφέρει πλήρη ελευθερία στους συνεργάτες να επιλέγουν πότε, πού και για πόσο θα εργαστούν, καθώς και ποιες παραγγελίες αποδέχονται ή απορρίπτουν».

Όπως επισημαίνεται, οι συνεργάτες διανομείς της Wolt από τη στιγμή που θα αποφασίσουν να συνεργαστούν με την εταιρεία, μπορούν να ξεκινήσουν να δέχονται παραγγελίες και να κερδίζουν εισόδημα χωρίς κανένα περιορισμό. Αμείβονται με ξεκάθαρους όρους και όλες οι συναλλαγές καταγράφονται ηλεκτρονικά με αποτέλεσμα να υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Στο πλαίσιο της τεχνολογικής καινοτομίας που έχει εισάγει η Wolt στην ελληνική αγορά συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι ήταν η πρώτη πλατφόρμα που πρόσθεσε τη λειτουργία του ηλεκτρονικού φιλοδωρήματος τον Αύγουστο 2019, δίνοντας τη δυνατότητα σε πελάτες της να επιβραβεύουν με αυτό τον τρόπο τους συνεργάτες διανομείς.

«To πλαίσιο συνεργασίας της Wolt με τους διανομείς ενισχύθηκε περαιτέρω τον Μάιο του 2021, με την παροχή εκ μέρους της εταιρείας 100% δωρεάν ιδιωτική ασφάλισης για όλους τους συνεργάτες διανομής. Στόχος της Wolt είναι να προσφέρει μια μοναδική και εξαιρετική υπηρεσία σε όλα τα μέρη που αξιοποιούν την τεχνολογική της πλατφόρμα: στους καταναλωτές, στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις καθώς και στους συνεργάτες διανομείς, δημιουργώντας μια αλυσίδα αξίας με θετικό αποτύπωμα για την ελληνική οικονομία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις