Το ολοκαίνουργιο smartphone  Samsung Galaxy S22 5G 128GB  που συναρπάζει τους λάτρεις των social media και της τεχνολογίας μπορεί να γίνει δικό σας δωρεάν με τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό του ot.gr μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Η συσκευή – την οποία μπορείς να προ-παραγγείλεις εάν δεν μπορείς να περιμένεις – εμφανίζεται αναπάντεχα δυνατή σε κάθε τομέα.

Πως διεξάγεται ο διαγωνισμός
Δείτε στη σελίδα του Facebook τις πληροφορίες για τον διαγωνισμό.


Οι όροι του διαγωνισμού

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού

Όροι Διαγωνισμού s22 facebook ot.gr_05042022

Το κινητό που κληρώνεται

Το Samsung Galaxy S22 5G 128GB είναι το ιδανικό smartphone για εσένα που ψάχνεις μια συσκευή που να… χωρά στο χέρι σου, είτε για λόγους λειτουργικότητας, είτε εξαιτίας αισθητικών προτιμήσεων. Όμως ο κομψός του σχεδιασμός δεν θα πρέπει να σε ξεγελάσει. Πρόκειται για το πιο ανθεκτικό Galaxy που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, αφού εκτός των άλλων είναι ενισχυμένο με πλαίσιο αλουμινίου Armor aluminum. Ταυτόχρονα, διαθέτει Gorilla Glass Victus+, που πέραν της premium αίσθησης που του χαρίζει, το καθιστά και σαφώς πιο ικανό να ανταποκριθεί σε… πτώσεις, ενώ προσφέρει μεγαλύτερη αντιχαρακτικότητα, ενώ η συσκευή διαθέτει ανθεκτικότητα IP68 σε νερό και σκόνη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Κοινωνία
Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση
Επικαιρότητα |

Τραγωδία στα Τέμπη: Το μόνο λάθος που αναγνωρίζει ο Μητσοτάκης είναι η επικοινωνιακή διαχείριση

Με το πιο θανατηφόρο, τουλάχιστον τα τελευταία 60 έτη, σιδηροδρομικό ατύχημα να απλώνει βαρύ το πέπλο του ο Κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «σίγουρα κάποια πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά».