Να συνεχίσει την καλή του πορεία επιχειρεί σήμερα το ελληνικό χρηματιστήριο, αν και τα εμπόδια που καλείται να υπερκεράσει είναι αρκετά και σημαντικά. Άλλωστε, τα κέρδη σε αρκετούς τίτλους είναι ιδιαιτέρως ελκυστικά για να αφεθούν από τους βραχυπρόθεσμους στις πολλαπλές πηγές αβεβαιότητας που παραμένουν.

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη 0,03% στις 921,69 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 5,5 εκατ. ευρώ. Η εικόνα σαφώς είναι εύθραυστη, με τους long να προσπαθούν να κρατήσουν “εσωτερικά” τις όποιες διορθώσεις γίνονται ή προκαλούνται από τους profit takers, ενώ παράλληλα η ροή των αποτελεσμάτων τριμήνου προκαλεί μετατοπίσεις σε αρκετά κεφάλαια.

Την ίδια ώρα, η αγορά εκτός από την αυριανή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, η οποία θα κρατήσει το ενδιαφέρον των ξένων, βρίσκεται στη Μεγάλη Εβδομάδα του Πάσχα των Καθολικών, με αρκετά χαρτοφυλάκια να απέχουν ενόψει και των αργιών της Παρασκευής και της Δευτέρας.

Έτσι, σε επίπεδο τίτλων οι διακυμάνσεις είναι περιορισμένες, με τις Βιοχάλκο και Πειραιώς ηγούνται της αγοράς, ενώ θετικά λειτουργούν και οι Alpha Bank, ΔΕΗ, Quest, Τέρνα Ενεργειακή, ΕΥΔΑΠ, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ και ΕΛΧΑ.

Από την άλλη, η Motor Oil χάνει 2,15%, με την Aegean να είναι στο -1,65% και ο Σαράντης στο -1,37%. Πτωτικά κινούνται οι Ελλάκτωρ, Titan, Μυτιληναίος, Jumbo, Coca Cola, ΑΔΜΗΕ και Εθνική.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Xρηματιστήριο Αθηνών