Αυξάνεται η συμμετοχή επιχειρήσεων και ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων εργασίας στην 4η «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ», που διοργανώνεται το Σάββατο 16 Απριλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Οργανισμός με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό, έχουν πλέον δηλώσει συμμετοχή 77 επιχειρήσεις με περισσότερες από 4.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-oaed-peiraias-2022

Οι εταιρείες προσφέρουν θέσεις εργασίας σε ειδικότητες όπως τουριστικών επαγγελμάτων, εκπαιδευτικών, υπαλλήλων γραφείου, υπαλλήλων λογιστηρίου, μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, προγραμματιστών, software engineers, τεχνικών πεδίου, νοσηλευτών και γενικού ιατρικού προσωπικού, πωλητών καταστημάτων, τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, διαφόρων τεχνικών επαγγελμάτων, οδηγών, αποθηκάριων, προσωπικού ασφαλείας, χειριστών μηχανημάτων, εργατών κ.α.

Για να δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν και τις ειδικότητες που αναζητούν, επισκεφτείτε τη διεύθυνση:

https://www.oaed.gr/storage/news/hmera-karieras-peiraias-2022/etairies-idikothtes-4i-hmera-karieras-oaed-stadio-irhnhs-filias-piraias.pdf

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης τη δυνατότητα κατ’ ιδίαν συναντήσεων με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους του ΟΑΕΔ, για τη βελτίωση του βιογραφικού τους  σημειώματος και την κατάλληλη προσαρμογή του, ώστε να ανταποκρίνεται με άρτιο τρόπο στις θέσεις εργασίας που στοχεύουν.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν, με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Οι προσερχόμενοι θα πρέπει απαραιτήτως να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης τελευταίου τριμήνου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Tax