H Absolut Vodka βρίσκεται πλέον στο metaverse, επιτρέποντας στην «πραγματική ζωή να συναντήσει την εικονική ζωή».

Για πρώτη φορά, ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός οινοπνευματωδών ποτών και κρασιών στον κόσμο, Pernod Ricard, αποκάλυψε μια νέα εμπειρία στο μετασύμπαν με το όνομα Absolut.Land.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Βόρειας Αμερικής, Ann Mukherjee , είπε στο Yahoo Finance ότι η εταιρεία συνεργάστηκε με την Decentraland και άλλους πιθανούς συνεργάτες στο χώρο, συμπεριλαμβανομένων των Meta’s Horizon Worlds και Roblox, προκειμένου να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα που «ταίριαζε πραγματικά με τις αξίες μας αυτού που ονομάζουμε ευχαρίστηση, φέρνοντας τους ανθρώπους κοντά με ασφαλείς τρόπους».

Στην Decentraland, η Pernod Ricard πρόκειται να αναδημιουργήσει το Coachella με την επιλογή των παικτών να είναι εικονικοί μπάρμαν, όπου μπορούν να κάνουν δώρο στους ανθρώπους ένα κοκτέιλ. Επιπλέον, η Absolut πρόκειται να κυκλοφορήσει το NFT Wearables και να προσφέρει στους παίκτες μια πρώτη ακρόαση του νέου άλμπουμ των Swedish House Mafia.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό γιατί αυτή είναι η πρώτη πλατφόρμα όπου μπορούμε να επιτρέψουμε στην πραγματική ζωή να συναντήσει την εικονική ζωή», δήλωσε η Mukherjee. “Αναδημιουργούμε κυριολεκτικά την εμπειρία του Coachlella στο Absolute.Land.”

Ο Mukherjee είπε ότι οι άνθρωποι που είναι φυσικά στο Coachella μπορούν να εισέλθουν στο Metaverse και να αναδημιουργήσουν την πραγματική εμπειρία που θα είχε κάποιος στο Coachella.

«Φέρνουμε τη μόδα, τη μουσική και την παραγωγή κοκτέιλ, ακόμη και αν βρίσκεστε στο Absolut.Land, έχουμε ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης όπου μπορείτε πραγματικά να παραγγείλετε το κοκτέιλ να παραδοθεί στο σπίτι σας», είπε ο Mukherjee.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus