Τους Ουκρανούς ναυτικούς που εργάζονται στα πλοία της και τις οικογένειες τους στηρίζει η ναυτιλιακή εταιρεία Neptune Lines, της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνας Τραυλού.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της, η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Στη Neptune Lines, οι άνθρωποί μας ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα, και αποτελούν την κινητήρια δύναμη και τον βασικό συντελεστή της επιτυχίας μας.

Η Neptune Lines παρακολουθεί στενά τη διαρκώς εξελισσόμενη κατάσταση στην Ουκρανία και την περιοχή της Μαύρης Θάλασσας. Καθώς οι Ουκρανοί ναυτικοί μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειας της Neptune Lines, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα περίθαλψης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους αξιωματικούς και το πλήρωμα της Neptune Lines, καθώς και στα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους να φιλοξενηθούν στην Ελλάδα για μία αρχική περίοδο 90 ημερών.

Η πρόεδρος της Neptune Lines Μελίνα Τραυλού δήλωσε: «Για όλους εμάς στην Neptune, oι άνθρωποί μας είναι η προτεραιότητά μας και βρίσκονται στην καρδιά του οικοσυστήματος του Ομίλου μας. Θα ήθελα να εκφράσω τη συμπαράσταση μου και την αλληλεγγύη μου στους πάσχοντες ναυτικούς μας και τις οικογένειές τους. Προσωπικά υπόσχομαι να τους υποστηρίξω, μαζί με την ομάδα μου εδώ στην Ελλάδα, δημιουργώντας ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, σε μια προσπάθεια να ανακουφίσω τον πόνο τους. Ως μέλη της μεγάλης οικογένειας της Neptune, στεκόμαστε στο πλευρό τους».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία