Ανάλυση που ζωντανεύει κάθε σκηνή, απόδοση χρωμάτων που δεν πίστευες ότι είναι εφικτή, κομψό design και ευμεγέθεις οθόνες. Οι premium τηλεοράσεις που κυκλοφορούν στην αγορά έχουν ό,τι χρειάζεσαι για την τέλεια εμπειρία θέασης – και ασυγκρίτως περισσότερα από όσα θα μπορούσες να φανταστείς μόλις μερικά χρόνια πριν.

Για να σε βοηθήσει να διαλέξεις την ιδανική για σένα, ο OT αναζήτησε τις καλύτερες  ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων του shopflix.gr και κατέληξε σε προτάσεις που θα δώσουν στο σαλόνι σου αίσθηση κινηματογραφικής αίθουσας. Οι ανάγκες, οι προτιμήσεις και το μέγεθος του χώρου σου θα κρίνουν ποια θα είναι εκείνη που θα μετακομίσει στο σπίτι σου. Βάλε ποπ κορν και εξέτασε τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά τους.

Philips Smart OLED 4K UHD 65OLED856/12 HDR 65″

Τι δουλειά έχει ένας επεξεργαστής με AI σε μια τηλεόραση; Ο P5 της Philips, με αλγόριθμο AI βαθιάς εκμάθησης, είναι σε θέση να επεξεργάζεται τις εικόνες με τρόπο παρόμοιο με τον ανθρώπινο εγκέφαλο, αποδίδοντας τις λεπτομέρειες, τις αντιθέσεις, τα χρώματα και την κίνηση ακόμη πιο ρεαλιστικά. Συστήματα Dolby Vision και Dolby Atmos επιτυγχάνουν κινηματογραφική εικόνα και ήχο, ενώ το λειτουργικό Android διασφαλίζει ότι η τηλεόρασή σου είναι πιο έξυπνη από ποτέ.

Τα ολοζώντανα χρώματα με τις βαθιές σκιές και τα φωτεινότερα λευκά δεν πρόκειται να κουράσουν τα μάτια σου: όπως και όλες οι τηλεοράσεις OLED της Philips, κρατά το μπλε φως χαμηλά και αφαιρεί το τρεμόπαιγμα και τις αντανακλάσεις που προκαλούν δυσφορία. Κερασάκι στην τούρτα το Ambilight 4 πλευρών, με τις έξυπνες λυχνίες LED γύρω από το άκρο της τηλεόρασης που ανταποκρίνονται στη δράση της οθόνης, εκπέμποντας μια λάμψη που σε καθηλώνει.

Αγόρασέ τη.

LG 65QNED966PA QNED 8K Ultra HD HDR 65″

Με ευκρίνεια 8Κ και πρωτοποριακή οθόνη που συνδυάζει πάνελ mini LED με τεχνολογία Quantum Dot NanoCell, η LG QNED MiniLED αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή των τηλεοράσεων LCD. Για την πεντακάθαρη, φωτεινή εικόνα που απολαμβάνεις, εργάζονται άοκνα περίπου 30.000 mini LED, αλλά και 2.500 ζώνες μείωσης φωτισμού, για ακριβή έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού και εξαιρετικά υψηλό λόγο αντίθεσης. Η ολοκαίνουργια τεχνολογία Quantum Dot NanoCell με την τεράστια πυκνότητα pixel δίνει εκπληκτικά ρεαλιστική και λεπτομερή εικόνα ακόμη και στις 65 ίντσες.

Ένας αλγόριθμος βαθιάς μάθησης αναλύει και βελτιστοποιεί το περιεχόμενο, προσαρμόζοντας αυτόματα τον ήχο και την εικόνα, η σταθερή ροή της οποίας διασφαλίζεται μέσω τεχνολογίας HDR. Μεταξύ άλλων θα λατρέψεις και το κομψό design της, με το ελάχιστο περιθώριο γύρω από την οθόνη και το λεπτό σώμα – ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζει τέλεια στον τοίχο και να ταιριάζει άψογα στο σαλόνι σου ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Αγόρασέ τη.

Samsung Smart Neo QLED 4K UHD QE65QN85A HDR 65″

Μια τηλεόραση που θα ερωτευτείς για το… μυαλό της, η premium λύση της Samsung με τον ισχυρό επεξεργαστή τεχνητής νοημοσύνης Neo Quantum 4K χρησιμοποιεί νευρωνικά δίκτυα για να αναβαθμίσει την εικόνα στο μέγιστο και να σου εξασφαλίσει αληθινή ανάλυση 4K. Το Quantum HDR 24x δίνει τα πιο πλούσια, ζωντανά χρώματα – και μιλάμε για το σύνολο των ενός δισεκατομμυρίου αποχρώσεων που επιτρέπει το Quantum Dot.

Η τεχνολογία Anti Reflection προσφέρει θέαση χωρίς περισπασμούς ακόμη και το μεσημέρι, ενώ χάρη στο Wide Viewing Angle θα απολαμβάνεις κάθε λεπτομέρεια από οποιαδήποτε γωνία. Ενσωματωμένα ηχεία με ήχο 3D σε τοποθετούν στο κέντρο της δράσης, ενώ το SpaceFit Sound προσαρμόζει τον ήχο στον χώρο σου για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία. Αν είσαι gamer έχεις ακόμη περισσότερους λόγους να τη λατρέψεις: με πιστοποίηση «Gaming TV Performance» από τον οργανισμό VDE για χαμηλό input lag κάτω από 10ms και HDR με φωτεινότητα 1000 nits θα σου προσφέρει το πιο συναρπαστικό gameplay της ζωής σου.

Αγόρασέ τη.

Samsung Smart Τηλεόραση QLED 4K UHD QE55Q60A HDR 55″

Απόλαυσε τον όγκο χρώματος στο 100% με την τεχνολογία Quantum Dot, που διατηρεί αυθεντικές τις αποχρώσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο φωτεινότητας. Ζήσε την εμπειρία Dual LED με τις έντονες αντιθέσεις χάρη στα θερμά και ψυχρά LED backlights που δίνουν πνοή σε κάθε περιεχόμενο και άσε το Quantum HDR με dynamic tone mapping να αναδείξει κάθε λεπτομέρεια και να σου προσφέρει τα βαθύτερα μαύρα και τα πιο φωτεινά λευκά.

Η πεντακάθαρη ανάλυση 4K είναι εγγυημένη από τον ισχυρό επεξεργαστή Quantum Processor 4K Lite, ενώ η τεχνολογία Motion Xcelerator διασφαλίζει εξαιρετικά ομαλή και κρυστάλλινη ροή εικόνας ακόμη και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσεις. Ο ψηφιακός βοηθός – είτε πρόκειται για την Bixby της Samsung, την Alexa της Amazon, ή το Google Assistant – θα ανταποκρίνεται σε κάθε σου λέξη, ενώ την ώρα του gaming θα πραγματοποιείς ρυθμίσεις σε πραγματικό χρόνο σε αναλογία οθόνης έως 21:9 και 32:9. Κι αν το multitasking είναι ψηλά στη λίστα των προτερημάτων σου, η λειτουργία Multi view θα σου δείχνει στην ίδια οθόνη ό,τι προβάλλεις στην τηλεόραση και στο κινητό σου.

Αγόρασέ τη.

LG 65″ 65UP78003LB UltraHD WiFi HDR DVB-S2

Θέλεις να βυθιστείς ολοκληρωτικά στο όραμα του σκηνοθέτη; Η λειτουργία Filmmaker Mode θα απενεργοποιήσει την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, χρώματα και ρυθμούς καρέ, ενώ το Active HDR θα αποδώσει τα πιο ζωηρά χρώματα και την κάθε λεπτομέρεια της ταινίας, για να απολαύσεις ποιότητα κινηματογραφικής προβολής. Θέλεις gameplay σε άψογη ποιότητα εικόνας; Το Game Optimizer, τα λεπτομερή γραφικά HDR και η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου θα σε βοηθήσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, ενώ το HGiG θα παρακολουθεί διαρκώς την απόδοση της τηλεόρασης για να συντονίσει τα γραφικά HDR και να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία gaming.

Στα πολύ μεγάλα «συν» και ο 4-πύρηνος επεξεργαστής Quad Core Processor 4K, που αναβαθμίζει τις εικόνες χαμηλής ανάλυσης κάνοντάς τες να προσεγγίζουν σε ποιότητα την ανάλυση 4K, ενώ παράλληλα, όταν χρειάζεται, αναβαθμίζει αυτόματα τον ήχο σε εικονικό surround για να σε κάνει να νιώσεις σαν να είσαι στο σινεμά. Η τεχνητή νοημοσύνη αναλαμβάνει τη ρύθμιση της φωτεινότητας και την απόδοση του ήχου, ενώ ο αγαπημένος σου φωνητικός βοηθός περιμένει μόνο μια λέξη για να σε μεταφέρει σε όποιο σημείο της αρχικής σου επιθυμείς.

Αγόρασέ τη.

Samsung 50″ Smart 4K Ultra HD UE50AU7172

Καθηλωτική ανάλυση 4K UHD, εντυπωσιακά, ρεαλιστικά χρώματα μέσα από την τεχνολογία PurColor και αληθοφανής έκφρασή τους χάρη στην τεχνολογία color mapping. Κρυστάλλινη απόδοση μέσα από την αυτόματη εκτίμηση και ρύθμιση των καρέ από την Crystal UHD, και HDR για ακόμη μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων και αντιθέσεων. Ενορχήστρωση του ήχου της τηλεόρασης και του soundbar μέσα από το Q-Symphony και κατοπτρισμός της οθόνης του κινητού σου με ένα άγγιγμα. Η Samsung Smart 4K Ultra HD έχει ό,τι χρειάζεσαι για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο στη βέλτιστη εκδοχή του.

Πρόσθεσε σε αυτά τον λεπτό σχεδιασμό τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο που καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακό το τελικό αποτέλεσμα και την καθαρή εμφάνιση που της δίνει η δυνατότητα τακτοποίησης των καλωδίων, και έχεις μια συσκευή που έχει λάβει υπόψη της κάθε σου ανάγκη.

Αγόρασέ τη.

Θέλεις κι άλλες επιλογές; Θα τις βρεις στη μεγάλη ποικιλία τηλεοράσεων του shopflix.gr, ανάμεσα σε αμέτρητα ακόμη προϊόντα και κατηγορίες. Όποια και αν επιλέξεις, θα φτάσει εγγυημένα στην πόρτα σου στην ημερομηνία παράδοσης που θα δεις στην πλατφόρμα, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία