Ο Ολυμπιακός νίκησε στο «ηφαίστειο» του ΣΕΦ τη Μονακό (94-88) και προκρίθηκε στο Final 4 του Βελιγραδίου. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 3-2 στη σειρά με τους Μονεγάσκους και πήραν πανάξια το εισιτήριο για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Η «αρμάδα» του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε επική ανατροπή στο τρίτο δεκάλεπτο και με καρδιά λιονταριού στο φινάλε πήρε το εισιτήριο για Βελιγράδι. Μυθική εμφάνιση από Μακ Κίσικ, Γουόκαπ που «μίλησαν» όταν η μπάλα… έκαιγε.

Στις 19 Μαΐου του 2022 λοιπόν, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αναντολού Έφες για μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως οι Τούρκοι, που είχαν κατακτήσει πέρυσι τον τίτλο, παρότι δεν ξεκίνησαν καλά στις αρχές της σεζόν, βρήκαν τον τρόπο γυρίσουν την κατάσταση και να τερματίσουν εν τέλει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου πέφτοντας πάνω στην Αρμάνι Μιλάνο.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 στις νίκες και να πάρει την πρόκριση με τη σειρά της στο Final Four, έχοντας φυσικά ως στόχο να κάνει το back to back, όμως θα πρέπει πρώτα να περάσει από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία
Επικαιρότητα |

Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία

Με φόντο των πόλεμο στην Ουκρανία και την αλματώδη αύξηση στη ζήτηση πυρομαχικών που έχουν τις δυνατότητες να παράξουν τα ΕΑΣ, το θέμα του μέλλοντος της εταιρείας μπαίνει πιο εμφατικά