Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Ασφάλεια Αττικής, αφού απομακρύνονται από τις θέσεις τους ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο διοικητής του Τμήματος Εκβιαστών, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα.

Πού θα μετακινηθούν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, όλοι θα μετακινηθούν εκτός της ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο Τμήμα Μεταγωγών, στον κλάδο της εκπαίδευσης και σε υπηρεσία του Αρχηγείου της Αστυνομίας.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δύο τμήματα της Ασφάλειας Αττικής που έχουν ασχοληθεί με πολύ σημαντικές υποθέσεις τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως η μετάθεσή τους έχει να κάνει με τους χειρισμούς τους στην υπόθεση της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου, στα περίπου 25 συμβόλαια θανάτου ανθρώπων της νύχτας που έχουν μείνει ανεξιχνίαστα, αλλά και τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – μια υπόθεση που αρχικά είχε εκτιμηθεί ως ληστεία μετά φόνου.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία
Επικαιρότητα |

Οι εξαγγελίες για αμυντική βιομηχανία, ο ρόλος των ΕΑΣ και η Τουρκία

Με φόντο των πόλεμο στην Ουκρανία και την αλματώδη αύξηση στη ζήτηση πυρομαχικών που έχουν τις δυνατότητες να παράξουν τα ΕΑΣ, το θέμα του μέλλοντος της εταιρείας μπαίνει πιο εμφατικά