Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή της εξαγοράς του 100% της εταιρείας Netbull ΕΠΕ από την IDEAL Holdings έναντι τιμήματος 6,3 εκατ. ευρώ.

Η εξαγορά ολοκληρώθηκε την Τρίτη 10 Μαίου μέσω της θυγατρικής της εταιρείας ADACOM Α.Ε., η οποία αποτελεί πλέον τον μοναδικό της εταίρο.

Η Netbull (www.netbull.gr) ιδρύθηκε το 2013 από στελέχη της πρώην Bull και παρέχει υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας με έμφαση στην διερεύνηση περιστατικών ασφαλείας (incident response) και στην παροχή υπηρεσιών παρακολούθησης & πρόληψης συμβάντων κυβερνοασφάλειας μέσω ενός σύγχρονου επιχειρησιακού κέντρου ασφάλειας (SOC – Security Operation Center) με χρήση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής εκμάθησης.

Η Netbull, η οποία απασχολεί 42 υπαλλήλους εκ των οποίων το 90% είναι εξειδικευμένα στελέχη κυβερνοασφάλειας , το 2021 είχε έσοδα €5,27 εκατ., EBITDA €1,05 εκατ., ταμείο €0,2 εκατ. και μηδενικό δανεισμό. Τα Έσοδα της Netbull προέρχονται κυρίως από υπηρεσίες SOC as a Service & αντιμετώπισης περιστατικών ασφαλείας και στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται μεγάλοι οργανισμοί του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις