
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή (29-05-2022) με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, στη δυτική, κεντρική και βόρεια χώρα.
Πιο συγκεκριμένα :
Αύριο Κυριακή (29-05-2022) κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες
θα εκδηλωθούν :
α) από τις προμεσημβρινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.
β) από τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, στη βορειοδυτική Πελοπόννησο και πιθανώς τη Θεσσαλία.
Από τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ο καιρός το Σάββατο σε όλη την Ελλάδα – Πού θα βρέξει
Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια και από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία και τη Θράκη κυρίως στα ορεινά και πιθανώς στα ορεινά της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς.
Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και στο ανατολικό Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και η μέγιστη τιμή της θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 32 με 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 βαθμούς Κελσίου.


Latest News

Εκκενώνεται ο σταθμός Μοναστηράκι του μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
Προειδοποίησαν ότι η βόμβα θα θα εκραγεί στις 17:48.

Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στις Πόρτες Αχαΐας
Δεν κινδυνεύουν κατοικίες

Ακύρωσε ομιλία ο Ερντογάν - Οι φήμες για την υγεία του
Ο Ερντογάν επρόκειτο να μιλήσει σήμερα σε μεγάλη συγκέντρωση στην Προύσα

Στους 98 οι διασωληνωμένοι για κορωνοϊό- 11.629 νέα κρούσματα
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

NOTAM: Για δύο μήνες οι Τούρκοι δεσμεύουν περιοχή στο κεντρικό Αιγαίο
Η ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε την Τουρκία αφορά περιοχή στο κεντρικό Αιγαίο και έχει διάρκεια δύο μηνών

Στη Διάσκεψη για την Ανασυγκρότηση της Ουκρανίας τη Δευτέρα ο Νίκος Δένδιας
Θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό

Πανελλαδικές 2022: Πότε θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής – Τι είπε η Κεραμέως
Παράλληλα, η κ. Κεραμέως δεν απέκλεισε να σημειωθεί πτώση των βάσεων στις περιζήτητες σχολές και τμήματα.

Βασιλακόπουλος: «Θα ωφελούσε όλους τους ανθρώπους να κάνουν την 4η δόση»
Τι γνωρίζουμε για το στέλεχος Ο4 και Ο5

SOS από το ΔΝΤ: Σε ιστορικά υψηλά οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
Τα νέα δεδομένα από τον πίνακα ελέγχου του κλίματος υπογραμμίζουν αυτό που έχουν προειδοποιήσει ορισμένοι επιστήμονες: ο χρόνος τελειώνει.

Διαβάστε στο «Βήμα της Κυριακής»: Νέα ισορροπία τρόμου
Εποχή Ψυχρού Πολέμου σε Ευρώπη και Αιγαίο