Την αλλαγή της επωνυμίας της σε «Premia Ανώνυμος Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» με διακριτικό τίτλο «Premia Properties» αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Premia Ανώνυμος Εταιρεία».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μετά την απόφαση της 4ης Μαΐου 2022 η επωνυμία της εταιρείας αποδίδεται στην Αγγλική γλώσσα ως «Premia Real Estate Investment Company Societe Anonyme» με διακριτικό τίτλο «Premia Properties».

Η τροποποίηση του σχετικού άρθρου του καταστατικού της εταιρείας εγκρίθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενώ για την αλλαγή της επωνυμίας ενημερώθηκε η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Πλέον, με απόφαση της εταιρείας ορίζεται ότι από τις 07 Ιουνίου 2022 η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Premia Ανώνυμος Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία» με διακριτικό τίτλο «Premia Properties».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον
Green |

Στάσσης: «Η ΔΕΗ θα οδηγήσει την ενεργειακή μετάβαση στη ΝΑ Ευρώπη» – Το μήνυμα από Ουάσιγκτον

Γνωρίζουμε πώς να αναπτύξουμε γρήγορα ΑΠΕ και ευέλικτη χωρητικότητα, πώς να επεκτείνουμε και να εκσυγχρονίσουμε τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας και πώς να ανταποκριθούμε στη ζήτηση των πελατών για προσιτές τιμές, είπε ο κ. Στάσσης