Η Oktabit ανακοίνωσε κύκλο εργασιών 106,3 εκατ. ευρώ για το 2021, παρουσιάζοντας αύξηση 26,6% σε σχέση με τον αντίστοιχο του 2020, που είχε διαμορφωθεί στα 84 εκατ. ευρώ.

Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) της Oktabit αυξήθηκαν στα 7,14 εκατ. ευρώ το 2021, έναντι 5,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη οικονομική χρήση (+32,5%), με τα κέρδη προ φόρων να ανέρχονται στα 5,7 εκατ., από 4,3 εκατ. ευρώ το 2020. Τα κέρδη μετά φόρων έφτασαν στα 4,4 εκατ. ευρώ πέρυσι, έναντι 3,2 εκατ. ευρώ το 2020.

«Χρονιά προκλήσεων το 2021»

«Το 2021 ήταν μια χρονιά με σημαντικές προκλήσεις, δεδομένων των μέτρων αντιμετώπισης της COVID-19. Μας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση το ότι αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τις προκλήσεις αυτές και ανταποκριθήκαμε με συνέπεια στις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας. Στο κατώφλι των 30 χρόνων επιτυχημένης παρουσίας της εταιρίας μας στην ελληνική αγορά, χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την διαχρονική αναπτυξιακή μας πορεία. Και εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε για την υποστήριξη των συνεργατών μας και αναγνωρίζουμε την συμμετοχή του προσωπικού μας και σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι», σημείωσε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Oktabit.

«Αυτό που επιδιώξαμε μέσα στο 2021 ήταν να επεκτείνουμε περαιτέρω τις δραστηριότητές μας, σε πολύπλευρους και διαφορετικούς τομείς. Η ένταξη νέων επιχειρηματικών λύσεων στην προϊοντική μας γκάμα και η εξέλιξη του τμήματος R&D με την ενίσχυση της Reccodo και των εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου που αναπτύσσει, αποτελούν χαρακτηριστικά δείγματα της προσπάθειάς μας. Στόχος μας για το 2022 είναι να διατηρήσουμε την ισχυρή μας θέση, προσαρμοσμένοι στις απαιτητικές συνθήκες του σύγχρονου επιχειρείν και στο οικονομικό περιβάλλον, όπως αυτό συνεχώς διαμορφώνεται, ώστε να προσφέρουμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις στους πελάτες μας, όσον αφορά στο hardware, στο λογισμικό και στις υπηρεσίες», ανέφερε ο Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, Γενικός Διευθυντής της Oktabit.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις