Το Alba Graduate Business School, The American College of Greece επέλεξε να τιμήσει φέτος την Ιωάννα Παπαδοπούλου, πρόεδρο και διευθύνουσα σύμβουλο της ιστορικής βιομηχανίας μπισκότων και αρτοσκευασμάτων Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., απονέμοντας της το 6o Business Unusual Award, για τη συνεχή προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνική της συμβολή.

Η πρωτοπόρος Ελληνίδα βιομήχανος Ιωάννα Παπαδοπούλου βρίσκεται στο «τιμόνι» της ιστορικής βιομηχανία μπισκότων και τροφίμων «Παπαδοπούλου» από το 1993. Η εταιρεία έχει καταφέρει να συνδυάσει την επιχειρηματική επιτυχία και τη συμβολή στην οικονομία της χώρας με την προσφορά στην κοινωνία. Ακόμη και μέσα στην οικονομική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, η Ιωάννα Παπαδοπούλου υπερασπίστηκε και ανέπτυξε περαιτέρω τη μακρά παράδοση της εταιρίας στην καινοτομία και την ελληνικότητα, εδραιώνοντας τη θέση των προϊόντων της στην καθημερινότητα της ελληνικής οικογένειας.

Τα Alba Business Unusual Awards θεσπίστηκαν το 2010 και απονέμονται κάθε δύο χρόνια σε προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που, λόγω και του σημαντικού αντίκτυπου της δραστηριότητάς τους στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, αποτελούν πρότυπα προσωπικής και επαγγελματικής συμπεριφοράς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Ιουνίου στο Golf Privé της Γλυφάδας και συγκέντρωσε εκπροσώπους του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και πολιτικού κόσμου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις