Τη διανομή συνολικού μερίσματος 0,11 ευρώ ανά μετοχή, λαμβανομένου υπόψη του αριθμού των ιδίων μετοχών που κατείχε η εταιρεία στις 23/05/2022 και οι οποίες δεν λαμβάνουν μέρισμα, αποφάσισε  η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Fourlis ΑΕ κατά τη συνεδρίασή της 17ης Ιουνίου 2022

Το ποσό του μερίσματος που θα καταβληθεί τελικώς διαμορφώνεται στο μικτό ποσό των  0,110199 ευρώ ανά μετοχή, αφού έχει προσαυξηθεί με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που αποκτήθηκαν μεταξύ της 23/05/2022 (ημερομηνία της πρόσκλησης της ΓΣ) και της 30/06/2022 (ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος).

Η ημερομηνία  αποκοπής

Το εν λόγω ποσό μερίσματος υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5% και συνεπώς οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 0,104689 ευρώ ανά μετοχή. Ημερομηνία αποκοπής μερίσματος είναι η Πέμπτη 30.06.2022.

Οι δικαιούχοι

Δικαιούχοι του μερίσματος, είναι οι μέτοχοι της Εταιρείας οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αύλων Τίτλων την Παρασκευή 01.07.2022 (Record Date).

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06.07.2022, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς ως ακολούθως:

1. Μέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τον ισχύοντα Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της ATHEXCSD.

2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.T., υπό το χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του υπολοίπου μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις