Προτροπή προς όλους τους επιβάτες που ταξιδεύουν με πλοία για τις καλοκαιρινές τους διακοπές να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και να φορούν μάσκες στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου, απηύθυνε σήμερα από τη Νάξο, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης.

Διαβάστε επίσης: Κορωνοϊός: Για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων προειδοποιούν οι ειδικοί – Ζητούν επαναφορά της μάσκας

Ο υπουργός μετά την αύξηση των κρουσμάτων που τη Δευτέρα έφτασαν στα 11.201 κρούσματα, σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Καλό καλοκαίρι είναι το ασφαλές καλοκαίρι. Καλώ και παρακαλώ όλους και όλες να φορούν μάσκες στους εσωτερικούς χώρους των πλοίων αλλά και στους ανοιχτούς, αν υπάρχει συνωστισμός και να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας στη θάλασσα».

Ο κ. Πλακιωτάκης τόνισε επίσης ότι το λιμενικό σώμα ενισχύει την ασφάλεια στις θάλασσες και στις παραλίες, όμως χρειάζεται η ατομική και η προσωπική ευθύνη όλων μας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης