Στο πλαίσιο της πολιτικής του ΤΑΙΠΕΔ για διαφάνεια και ορθή εταιρική διακυβέρνηση η εταιρεία πιστοποιήθηκε με το κορυφαίο διεθνές πρότυπο για την Επιχειρησιακή Συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: ΤΑΙΠΕΔ: Έναρξη του διεθνούς διαγωνισμού για την αξιοποίηση του Ακινήτου στην περιοχή Λουτρόπολη Καμένων Βούρλων

Συγκεκριμένα, η TÜV AUSTRIA Hellas ολοκλήρωσε την πιστοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ, κατά ISO 22301:2019. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το ΤΑΙΠΕΔ, στρατηγικός εταίρος της πολιτείας για την προώθηση και την ενίσχυση της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το κορυφαίο διεθνές πρότυπο για την Επιχειρησιακή Συνέχεια, υιοθετώντας ένα αξιόπιστο σύστημα ανθεκτικότητας.

Το ΤΑΙΠΕΔ, θυγατρική του Υπερταμείου με την πιστοποίηση βάσει του προτύπου ISO 22301:2019, υιοθετεί και εδραιώνει τις βασικές αρχές του Συστήματος Επιχειρησιακής Συνέχειας.

Ο Chief Operating Officer του ΤΑΙΠΕΔ, Σπύρος Κωτσιόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Βασικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της λειτουργικής ανθεκτικότητας της εταιρείας μετά από κάθε απρόβλεπτο γεγονός. Μέσα από αυτή τη διαδικασία προστατεύουμε από πιθανούς κινδύνους τους πελάτες μας και τους εργαζομένους μας».

Σημειώνεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ έχει πιστοποιηθεί από την TÜV AUSTRIA Hellas με τις διεθνώς αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, ISO 27001:2013 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών και ISO 37001/2016 για το Σύστημα Διαχείρισης κατά της Δωροδοκίας, διασφαλίζοντας την ικανότητα του οργανισμού να παρέχει με συνέπεια υπηρεσίες που ικανοποιούν τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις και προσδίδουν αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην επιχείρηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
Παγκρήτια Δημοσκόπηση ΕΛΜΕΠΑ για την Ανάπτυξη: Πρόβλημα η Ακρίβεια, Ελπίδα ο Τουρισμός
Academia |

Παγκρήτια Δημοσκόπηση ΕΛΜΕΠΑ για την Ανάπτυξη: Πρόβλημα η Ακρίβεια, Ελπίδα ο Τουρισμός

Οι πολίτες της Κρήτης ζητούν περαιτέρω ανάπτυξη μέσω του τουρισμού αλλά με επιπλέον ενίσχυση των υποδομών. Pυλώνας ανάπτυξης είναι και οι εξαγωγές, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν τη προώθηση των τοπικών προϊόντων με κατάλληλα χρηματοδοτικά εργαλεία και κίνητρα προς τις επιχειρήσεις,

Tράπεζες: Προς το τέλος της μακροχρόνιας προσπάθειας εξυγίανσης των ισολογισμών τους
Επιχειρήσεις |

Όλο και πιο κοντά στην εξυγίανση οι ελληνικές τράπεζες

Οι βασικοί παράγοντες ενίσχυσης της κερδοφορίας των ελληνικών τραπεζών αναμένεται να είναι οι μειωμένες προβλέψεις μετά τον καθαρισμό των NPEs και η βελτίωση των εσόδων από την πιστωτική επέκταση