Στη σημασία της έκδοσης ομολόγου από την CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC αναφέρθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου, τονίζοντας ότι είναι σημαντικό ότι υπάρχει ενδιαφέρον από επενδυτές για εταιρείες στον ελληνικό χώρο που έχουν ουσία, μεγέθη και προοπτικές.

Όπως ανέφερε η ΕΚ προσπαθεί να διευκολύνει, με τη διαδικασία που έχει, ώστε να βοηθήσει σε αυτές τις εκδόσεις και να είναι εκεί την ώρα που χρειάζονται τα Δελτία.

«Θεωρούμε ότι με τη βοήθεια αυτή θα έχουμε περισσότερες εκδόσεις. Δύσκολη συγκυρία αλλά εταιρείες με ουσία μπορούν να το κάνουν όπως βλέπουμε και από αυτή την περίπτωση», ανέφερε.

Επιπλέον, η κ. Λαζαράκου συνεχάρη όλη την ομάδα της Capital, καθώς και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς που βοήθησαν ώστε έγκαιρα να αντληθούν κεφάλαια από την ελληνική κεφαλαιαγορά. «Είναι πολύ σημαντικό η ναυτιλία να αντλεί κεφάλαια από την ελληνική κεφαλαιαγορά, η Επιτροπή είναι εδώ για να συνδράμει με κάθε τρόπο ώστε να μπορεί να γίνει πραγματικότητα μια τέτοια έκδοση», πρόσθεσε.

Τέλος, η πρόεδρος της ΕΚ επανέλαβε ότι «είναι σημαντικό να βλέπουμε εταιρείες που έχουν ουσία, όραμα, προοπτικές, να μπορούν να αντλήσουν κεφάλαια από την ελληνική κεφαλαιαγορά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία