Το ETC έχει προσθέσει 184% αυτό το μήνα, ενώ το MATIC της Polygon και το UNI του αποκεντρωμένου χρηματιστηρίου Uniswap έχουν κερδίσει 102% και 86%, αντίστοιχα, ενώ ο ηγέτης του κλάδου bitcoin (BTC) είχε προσθέσει 20% και το ether (ETH) 60%. Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης έχει ανακάμψει στα 1,14 τρισεκατομμύρια δολάρια από το χαμηλό των 762,82 δισεκατομμυρίων δολαρίων του περασμένου μήνα.

Μετά τη «συγχώνευση», η οποία είναι πιθανό να γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου, το Ethereum θα αρχίσει να λειτουργεί ως αλυσίδα Proof-of-Stake, απαιτώντας από τους συμμετέχοντες στην αγορά, γνωστούς ως επικυρωτές, να στοιχηματίζουν ή να κατέχουν έναν ελάχιστο αριθμό νομισμάτων για να επιβεβαιώνουν συναλλαγές με αντάλλαγμα ανταμοιβές.

Η συγχώνευση σημαίνει ότι οι miners του Ethereum θα πρέπει να βρουν μια νέα στέγη, πιθανότατα το Ethereum Classic, το οποίο υποτίθεται ότι είναι η μόνη αλυσίδα συμβατή με τα μηχανήματα εξόρυξης του Ethereum. Η άνοδος του ETC τον Ιούλιο συνάδει με το ιστορικό του ράλι γύρω από τις μεγάλες αναβαθμίσεις του Ethereum με την τιμή του ETC να διαμορφώνεται σε υψηλό 3 1/2 μηνών, στα 45 δολάρια, στα κυριότερα χρηματιστήρια νωρίς σήμερα.

Το MATIC επίσης φαίνεται να αποκομίζει καρπούς για τα σχέδια επέκτασης και τις ανακοινώσεις συνεργασιών της Polygon. Το πρωτόκολλο διέθεσε 20 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τα projects που μεταβαίνουν στην πλατφόρμα της από το blockchain Terra. Η Disney δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Polygon ήταν μία από τις έξι εταιρείες που επιλέχθηκαν για ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Επιπλέον, η Polygon δήλωσε ότι κατασκευάζει ένα σύστημα μηδενικής γνώσης, σε μια προσπάθεια να μειώσει τα τέλη συναλλαγών κατά 90% σε σύγκριση με το Ethereum. Το MATIC πλησίασε το 1 δολάριο στις αρχές της Παρασκευής, το υψηλότερο επίπεδο από τις 9 Μαΐου.

Το UNI της Uniswap, τέλος, δεν είναι το μόνο token που σχετίζεται με την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (DeFi), και η υπεραπόδοσή του μπορεί να είναι αποτέλεσμα της απόφασης της κοινότητας Uniswap να εγκρίνει μια πρόταση “εναλλαγής τελών” που κατευθύνει ένα μέρος των τελών διαπραγμάτευσης στους κατόχους του.

Μόλις εφαρμοστεί η πρόταση, περίπου το 10% των τελών διαπραγμάτευσης θα μπορούσε να πηγαίνει στους κατόχους UNI. Το UNI άλλαζε χέρια στα 8,9 δολάρια σήμερα το πρωί έχοντας αγγίξει το υψηλό 3 1/2 μηνών των 9,84 δολαρίων την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News