Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησε η Praktiker Hellas με την εταιρεία Brink εγκαθιστώντας στον εξοπλισμό των καταστημάτων της υψηλής τεχνολογίας χρηματιοκιβώτια για τη φύλαξη και επεξεργασία χρημάτων.

Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί ήδη σε όλα τα καταστήματα ολοκληρωμένα συστήματα κατάθεσης και ανάληψης παγίου ταμείων (κερμάτων και χαρτονομισμάτων) με στόχο τη διαχείριση υψηλού όγκου μετρητών, μείωση του χρόνου προετοιμασίας ταμείου της επόμενης βάρδιας, διασφάλιση χρημάτων και ασφαλή μεταφορά τους.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΓΕΚ: Προσύμφωνο με την Μπεχτσινάρ για την πώληση ακινήτου στη Θεσσαλονίκη

Έτσι, λοιπόν, 16 ζεύγη υψηλής Τεχνολογίας smart safes Brink’s χρησιμοποιούνται στα 16 καταστήματα της Praktiker πανελλαδικά, κάνοντας την καθημερινότητα των εργαζομένων πιο εύκολη και γρήγορη όσο και αποτελεσματική και σαφώς απελευθερώνοντας χρόνο προς εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας.

Διαβάστε επίσης: Lavipharm: Προχωρά σε αύξηση κεφαλαίου έως 58 εκατ. ευρώ

Επίσης, σε όλο το δίκτυο καταστημάτων έχει ήδη ολοκληρωθεί η σύνδεση των Υψηλής Τεχνολογίας έξυπνων χρηματοκιβωτίων για online κατάθεση επιτρέποντας την άμεση μετατροπή των καταθέσεων σε ηλεκτρονική τραπεζική συναλλαγή και ρευστότητα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις