Έως την 1η Νοεμβρίου 2022 έχουν την δυνατότητα να διευθετήσουν τυχόν ζητήματα που υπάρχουν με εκτάσεις εντός λειτουργούντος κτηματολογίου με συγκυριότητα δημοσίου και φυσικών προσώπων.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 3,56 εκατ. ευρώ – Οι δικαιούχοι

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αν ο δικαιούχος ή ο εκμισθωτής του δικαιούχου είναι συγκύριος / συνδικαιούχος σε έκταση που στο λειτουργούν κτηματολόγιο εμφανίζεται κύριος φορέας του ελληνικού δημοσίου (εμφάνιση κωδικού λάθους 54350), θα πρέπει μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να αποσταλούν στον Οργανισμό τα εξής:

  • Στην περίπτωση που συγκύριος / συνδικαιούχος με τον φορέα του δημοσίου είναι ο ίδιος ο δικαιούχος ΕΑΕ 2022, το σχετικό απόσπασμά του (Κτηματολογικού Πίνακα και Διαγράμματος).
  • Στην περίπτωση που συγκύριος / συνδικαιούχος με τον φορέα του δημοσίου είναι ο εκμισθωτής του δικαιούχου ΕΑΕ 2022, το σχετικό κτηματολογικό απόσπασμα του εκμισθωτή (Κτηματολογικού Πίνακα και Διαγράμματος).

Τονίζεται ότι η παραπάνω διαδικασία θα αφορά αποκλειστικά σε περιπτώσεις συγκυριότητας όπου επί της εν λόγω έκτασης ο πολίτης/δικαιούχος όπως περιγράφεται ανωτέρω, είναι κύριος ποσοστού επί της έκτασης και αυτό έχει καταγραφεί στο λειτουργούν κτηματολόγιο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO