Την Παρασκευή 26 Αυγούστου αποφάσισε η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής να πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τις υποκλοπές μετά από αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής αποφάσισε επίσης την προσεχή Δευτέρα να γίνει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, καθώς ήδη σήμερα κατέθεσε σχετική πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής στον πρόεδρο της Βουλής, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Για την ερχόμενη εβδομάδα φαίνεται να πηγαίνει και η σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με την ακρόαση όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση των υποκλοπών, αν και η αντιπολίτευση ζητούσε άμεση σύγκληση της Επιτροπής.

Αντ’ αυτού η κυβερνητική πλειοψηφία αποφάσισε να συνεδριάσει μεθαύριο Τετάρτη η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής αλλά μόνο για την ακρόαση του νεου διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Financial Times: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία
Επικαιρότητα |

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται από την ΕΕ να δώσουν S-300 και Patriot στην Ουκρανία

Διπλωμάτες, μιλώντας στο in αναγνωρίζουν τις πιέσεις, αλλά και την προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος υπέρ της αποστολής επιπλέον βοήθειας στην Ουκρανία καθώς και αντιαεροπορικών συστημάτων