Η αύξηση του κύκλου εργασιών με κέρδη προ φόρων 158.048 ευρώ αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου Alpha Trust, κατά το α’ εξάμηνο του 2022.

Στο διάστημα αυτό καταγράφηκαν καθαρά κέρδη από συνεχιζόμενη δραστηριότητα 61,226 χιλ. ευρώ έναντι κερδών από συνεχιζόμενη δραστηριότητα 320,612 χιλ. ευρώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Διαβάστε επίσης: Στην Κύρια Αγορά του ΧΑ οι μετοχές της Alpha Trust

Ο κύκλος εργασιών του ομίλου διαμορφώθηκε σε 3.023.217 ευρώ και τα κέρδη προ φόρων σε 158.048 ευρώ, έναντι 2.915.737 ευρώ και 451.668 ευρώ, αντίστοιχα, στο α΄ εξάμηνο του 2021.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Trust κ. Κρις Αίσωπος, επεσήμανε: «Καταφέραμε να διατηρήσουμε τα κεφάλαια υπό διαχείριση και τα έσοδα στο σύνολό τους σχεδόν σταθερά, σε ένα ασυνήθιστο περιβάλλον με γεωπολιτικούς κινδύνους να επηρεάζουν την παγκόσμια οικονομία και πληθωριστικές πιέσεις να ασκούνται σε όλα τα επιμέρους στοιχεία του λειτουργικού μας κόστους. Επιμείναμε στους μεσοπρόθεσμους στόχους μας, επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρείας».

Δείτε [εδώ] την εξαμηνιαία οικονομική έκθεση του Ομίλου Alpha Trust

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις
ΕΒΕΑ: «Χάσμα» μεταξύ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων για τις οικονομικές προοπτικές – Τι λένε για τις εξαγωγές
Επιχειρήσεις |

«Χάσμα» μεταξύ μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων για τις οικονομικές προοπτικές - Τι λένε για τις εξαγωγές

Η έρευνα του ΕΒΕΑ αναδεικνύει πως οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να δηλώνουν ότι δεν έχουν ενστερνιστεί τα δυνητικά οφέλη από την πράσινη μετάβαση