Εκρηκτική ήταν η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς «The Lord of the Rings: The Rings of Power», με την Amazon να ανακοινώνει ότι το πρώτο επεισόδιο προσέλκυσε πάνω από 25 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για το «μεγαλύτερο ντεμπούτο» που έχει καταγραφεί για εκπομπή της Amazon στην υπηρεσία Prime Video.

Διαβάστε επίσης: Ο Κανόνας των Δαχτυλιδιών: Γιατί οι κινηματογραφιστές δεν μπορούν να αντισταθούν στον φανταστικό κόσμο του Τόλκιν

Η πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά στην ιστορία

Το «The Lord of the Rings: The Rings of Power» βασίζεται στο δημιούργημα του JRR Tolkien, διαδραματίζεται μερικές χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα του «The Hobbit» και είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.

«Είναι κατά κάποιο τρόπο ταιριαστό που οι ιστορίες του Tolkien -από τις πιο δημοφιλείς όλων των εποχών και αυτό που πολλοί θεωρούν ότι είναι η αληθινή προέλευση της επιστημονικής φαντασίας- μας οδήγησαν σε αυτή την περήφανη στιγμή», δήλωσε η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider (Wall Street Journal), η Amazon έχει επενδύσει το μυθικό ποσό των 715 εκατ. δολαρίων για την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς, που φαίνεται πως είναι προσωπικό project του Τζεφ Μπέζος. Μάλιστα, ο Αμερικανός μεγιστάνας είχε αποκαλύψει πως ο ίδιος του ο γιος τον… απείλησε να μην τολμήσει να καταστρέψει τη σειρά για τους εκατομμύρια λάτρεις του φανταστικού κόσμου που δημιούργησε ο JRR Tolkien.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)
Business of Sport |

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν.)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League – Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι