Το τέταρτο ετήσιο Φόρουμ Ρομποτικής Στρατηγικής θα διοργανώσει η Επαγγελματική Ένωση Ρομποτικής και Αυτοματισμού (PARA) στο Τεχνολογικό Πάρκο της Σόφιας στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου. Το χαρακτηρίζει μάλιστα ως «η μεγαλύτερη εκδήλωση ρομποτικής της Βουλγαρίας»

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση νεαρών ταλέντων στη Βουλγαρία υπό το φως της πρωτοβουλίας Εκκολαπτήριο Ρομποτικής της PARA που βοηθά ρομποτικά σχέδια νέων ανθρώπων να φθάσουν το επίπεδο του λειτουργικού πρωτοτύπου.

Το μέρος των συζητήσεων του φετινού φόρουμ αναμένεται να ανοίξει ο υπουργός Καινοτομίας και Ανάπτυξης Αλεξάντερ Πούλεφ. Σε ειδική συνεδρίαση, ο Λαζάρ Πετρόφ του Fund of Funds θα μιλήσει για τις επενδύσεις για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Στο εκθεσιακό μέρος της εκδήλωσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ένα αιωρούμενο ρομπότ Festo που αντλεί την έμπνευσή του από πτερύγια θαλάσσιων ζώων, ρομπότ Giga Automata και άλλα σχέδια Βούλγαρων ολοκληρωτών. Θα επιδειχθούν οι εργασίες που μπορούν να διαχειριστούν αυτά τα ρομπότ στη βιομηχανία. Θα εκτίθενται τα πρωτότυπα των συμμετεχόντων στο Εκκολαπτήριο Ρομποτικής της PARA, περιλαμβανομένων αγροτικών ρομπότ, ενός ρομπότ κυττάρου υδρογόνου, ενός ρομποτικού τεχνητού μέλους κ.ά.

Αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση στο Φόρουμ Ρομποτικής Στρατηγικής εδώ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία
Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη
Tεχνητή νοημοσύνη |

Η Σοφία, το διασημότερο ρομπότ στον πλανήτη, μιλά στο in για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη… Σαντορίνη

Το ρομπότ Σοφία (σε άπταιστα Ελληνικά) κλήθηκε να απαντήσει σε σειρά ερωτήσεων του in και οι απαντήσεις της παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον

AI: Οι 4 μετοχές για όποιον πιστεύει στην επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης
Tεχνητή νοημοσύνη |

Τέσσερις εταιρείες που αναδιαμορφώνουν το τοπίο της τεχνητής νοημοσύνης

Σύμφωνα με την Global X, 4 εταιρείες βοηθούν στην απεικόνιση του ευρύτερου φάσματος επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της τεχνητής νοημοσύνης