Δύο σημαντικά έργα εκσυγχρονισμού του δικτύου διανομής του ολοκλήρωσε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «Πίνδος». Τα έργα πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τις εταιρείες SKYTRACK και ALGOSYSTEMS.

Ειδικότερα, σε τη SKYTRACK, ως πάροχο τηλεματικής υπηρεσίας, εξασφάλισε μια αξιόπιστη λύση διαχείρισης του στόλου των οχημάτων της Πίνδος, στοχεύοντας στην καλύτερη δρομολόγησή τους, ταχύτερο και καλύτερο service των πελατών της και αύξηση της παραγωγικότητάς της με ταυτόχρονη μείωση των κοστολογίων της.

Διαβάστε επίσης: ΠΙΝΔΟΣ – Eπένδυση ύψους 9,5 εκατ. ευρώ σε νέα βιομηχανική μονάδα

Παράλληλα με την παρακολούθηση των συνθηκών ψύξης στο σύνολο του στόλου εξασφαλίζει σταθερές θερμοκρασίες ψύξης, διασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες μεταφοράς και παράδοσης των προϊόντων της στο σύνολο του πελατολογίου της.

Με την Algosystems, ως Systems Integrator στον τομέα των λύσεων πληροφορικής, αυτοματισμού και ελέγχου, ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο ψηφιακής εποπτείας και διαχείρισης όλων των ψυχόμενων χώρων της εφοδιαστικής αλυσίδας  της Πίνδος, στα 19 κέντρα διανομής της εταιρίας σε όλη την Ελλάδα. Στόχος του έργου είναι η εξασφάλιση σταθερών θερμοκρασιών σε ψυχόμενους χώρους και η άμεση ενημέρωση για αποκλίσεις.

Με τα δύο αυτά έργα ο πτηνοτροφικός συνεταιρισμός ολοκληρώνει πλήρως τη διαχείριση του συνόλου της ψυκτικής αλυσίδας της, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων της, σύμφωνα με τους κανονισμούς HACCP και τον ΕΦΕΤ.

«Η Πίνδος ηγείται σταθερά στον κλάδο της πτηνοτροφίας στην Ελλάδα και πρωτοπορεί αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες αιχμής σε όλα τα στάδια της καθετοποιημένης παραγωγής της, διασφαλίζοντας την ασφάλεια, την ποιότητα, τη νοστιμιά των προϊόντων της που φθάνουν στους καταναλωτές, προσφέροντας υπηρεσίες και αγαθά υψηλής προστιθέμενης αξίας» καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις