Η nvisionist κέρδισε την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία «Emerging Digital Solutions Award (Private/NGO Sector)» στα Global Innovation and Tech Excellence Awards 2022, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Μαλαισία, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Πληροφορικής «WCIT 2022».

Η πρωτειά ήρθε με την υποψηφιότητα του nvbird offshore, αποκλειστικά για θαλάσσια αιολικά πάρκα.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη, διάκριση της ελληνικής startup στα παγκόσμια βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας που διοργανώνει ο WITSA (Παγκοσμίος Σύνδεσμος Καινοτομίας και Υπηρεσιών Τεχνολογίας), γεγονός που καθιστά την nvisionist την πρώτη και μόνη παγκοσμίως «back to back» βραβευμένη εταιρεία στα Global ICT Excellence Awards 2022.

Διαβάστε ακόμα: Νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για startups και καινοτομία

«Διεθνής αναγνώριση για το nvbird»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της nvisionist, κύριος Τάσος Αλέφαντος δήλωσε ότι «η διάκριση της nvisionist και του nvbird offshore, με το βραβείο “Emerging Digital Solutions Award (Private Sector)” από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Καινοτομίας και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA), είναι μεγάλη τιμή, και ταυτόχρονα αποτελεί μοναδική εθνική πρωτιά από την στιγμή που η nvisionist, είναι η μόνη εταιρεία, που βραβεύεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά παγκοσμίως με δυο διαφορετικά προϊόντα. Μάλιστα και τις δυο χρονιές με μεγάλη διαφορά βαθμολογίας από τον δεύτερο.

Αποτελεί μία διεθνή αναγνώριση για το nvbird, καθώς επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας για συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των λύσεων που προσφέρουμε. Όλοι η ομάδα της nvisionist είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πορεία και την εξωστρέφεια της εταιρείας, γιατί μέσα από αυτή την παγκόσμια πρωτιά τιμούμε και τη χώρα μας, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουμε και την εμπειρία και το ανθρώπινο δυναμικό να παράγουμε καινοτομία αιχμής, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής τεχνολογίας ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε παγκόσμιους κολοσσούς, στον τομέα της πράσινης ενέργειας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Startups
Elevate Greece: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τη Microsoft
Startups |

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Elevate Greece και Microsoft

«Η Microsoft προσφέρει κίνητρα, παροχές, εργαλεία, εκπαιδευτικά προγράμματα και υπηρεσίες που θα αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα και κυρίως την εξωστρέφεια των ελληνικών νεοφυών επιχειρήσεων», αναφέρει ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας