Με προτεραιότητα τη στρατηγική αναβάθμιση και διεύρυνση του τουριστικού προορισμού των Χανίων τα τρία Επιμελητήρια του νομού, εκπροσωπώντας θεσμικά την οικονομική, επιχειρηματική και τεχνική κοινότητα, απευθύνουν πρόσκληση σε σύσκεψη εργασίας με τον διευθύνοντα σύμβουλο της διεθνούς αεροπορικής εταιρείας Ryanair.

Η σύσκεψη, όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 στο Επιμελητήριο Χανίων (αίθουσα Δ.Σ. 2ου ορόφου).

Διαβάστε επίσης: Χανιά: Ανάλυση πτήσεων και τουρισμού το 2022 στο Αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης

Ο CEO της Ryanair με την υποστήριξη της κας, Chiara Ravara, διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Διεθνούς Επικοινωνίας της ίδιας εταιρίας, επιθυμούν να παρουσιάσουν το αναπτυξιακό πλάνο της εταιρείας τους και τον ιδιαίτερο ρόλο του δυναμικού τουριστικού προορισμού των Χανίων, όπως επισημαίνεται.

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair διαθέτει από το 2011 πολυδιάστατη επενδυτική παρουσία στα Χανιά, έχοντας ήδη μεταφέρει 3,5 εκατομμύρια επιβάτες και υποστηρίξει περίπου 700 θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα διαθέτει και τοπική βάση από το 2013, την οποία δυστυχώς πλέον υπολειτουργεί μόνο κατά τη θερινή περίοδο με τον ελάχιστο δυνατό αριθμό αεροσκαφών, τονίζεται.

«Καθώς οι στιγμές είναι κρίσιμες και η ευθύνη όλων μας ιστορική, οι θεσμικοί φορείς της Οικονομικής, Τεχνικής και Επιχειρηματικής κοινότητας των Χανίων πιστεύουμε ότι απαιτούνται ριζοσπαστικές δράσεις, εξωστρεφείς διάλογος και εθνική συνεννόηση, για την εγγύηση του Μέλλοντος της Κοινωνίας μέσα από την Ανάπτυξη της εθνικής και περιφερειακής μας Οικονομίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Οικονομία