Στα ερωτήματα των δικηγόρων της Twitter, για τους λόγους που τον οδήγησαν να υπαναχωρήσει από τη συμφωνία για την εξαγορά του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού, ύψους 44 δισ. δολαρίων, καλείται να απαντήσει ο Ίλον Μάσκ στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου.

Η κατάθεση του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου εντάσσεται στη δίκη μεταξύ των δύο πλευρών που είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17 Οκτωβρίου σε δικαστήριο του Ντέλαγουερ.

Διαβάστε επίσης: Twitter: Οι μέτοχοι ψηφίζουν υπέρ της εξαγοράς Μασκ

Η κατάθεση του Μασκ στους δικηγόρους της Twitter ενδέχεται, σύμφωνα με το Bloomberg, να παραταθεί για τρίτη μέρα, εάν χρειαστεί. Υπενθυμίζεται πως ο Μασκ πρότεινε αρχικά την αγορά της εταιρείας τον Απρίλιο και το Twitter συμφώνησε.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου υποστήριξε ότι ο αριθμός των ψεύτικων ή ανεπιθύμητων λογαριασμών στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι μεγαλύτερος από αυτόν που αποκαλύπτεται. Κατόπιν τούτου, ο Μασκ είχε ανακοινώσει ότι δεν προχωρά στη συμφωνία επειδή η Twitter παραπλάνησε τον ίδιο και τις ρυθμιστικές αρχές.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βουλή: Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας – Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Επικαιρότητα |

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί της πρότασης δυσπιστίας - Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση

Συσπείρωση χωρίς ουσιαστική συγγνώμη για τα Τέμπη από την κυβέρνηση. Αίτημα για προκαταρκτική για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή με αίτημα παραπομπής στη Δικαιοσύνη. Στριμωγμένος στα σχοινιά ο πρωθυπουργός αν και δεν πέρασε η πρόταση μομφής

Ταγαράς: Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις ΔΕ Παπάγου και Καλάμου – Αναθεωρείται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα
Επικαιρότητα |

Πολεοδομικό σχεδιασμό αποκτούν οι ΔΕ Παπάγου και Κάλαμου - Αναθεωρειται το ΓΠΣ του δήμου Βύρωνα

Με το Πρόγραμμα «Κωνσταντίνος Δοξιάδης», πάνω από το 70% της χώρας αποκτά σύγχρονο, χωροταξικό-πολεοδομικό σχεδιασμό, λέει ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας