Η εταιρεία πληρωμών κρυπτονομισμάτων Ripple Labs δημιούργησε νέες συνεργασίες στη Γαλλία και τη Σουηδία, συνεχίζοντας την πορεία της στην Ευρώπη παρά το τρέχον «χειμωνιάτικο ψύχος» που περιβάλλει μεγάλο μέρος της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

Η Ripple υπέγραψε συμφωνίες για το σύστημά της “On-Demand Liquidity” με τη Lemonway, έναν πάροχο ρυθμιζόμενων πληρωμών για διαδικτυακές αγορές με έδρα το Παρίσι, και τον σουηδικό πάροχο μεταφοράς χρημάτων Xbaht, ο οποίος επικεντρώνεται σε πληρωμές εμβασμάτων μεταξύ Σουηδίας και Ταϊλάνδης.

Το RippleNet, η συλλογή τραπεζών και παρόχων πληρωμών που έχουν υπογράψει για να χρησιμοποιούν το δίκτυο blockchain της Ripple για διεθνείς πληρωμές, έχει καταγράψει όγκο πληρωμών άνω των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, ανέφερε η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.

Ενώ οι περισσότερες εταιρείες κρυπτογράφησης παλεύουν να κρατηθούν όρθιες, η Ripple φαίνεται να είναι σε άριστη κατάσταση υγείας, υποσχόμενη να προσθέσει περίπου 300 και πλέον υπαλλήλους φέτος, έναν στόχος προσλήψεων που είναι σε καλό δρόμο να επιτευχθεί μέχρι το τέλος του έτους, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ripple για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, Sendi Young. Η Ripple περιτριγυρίζει επίσης τα περιουσιακά στοιχεία που διατίθενται προς πώληση στην τρέχουσα δημοπρασία πτώχευσης της Celsius Network, η οποία περιλαμβάνει την πλατφόρμα θεματοφυλακής GK8.

Αν και είναι μόνο μια πτυχή του χρηματοπιστωτικού συστήματος, οι πληρωμές καλύπτουν πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως οι διασυνοριακές, οι εγχώριες πληρωμές και η λιανική, δήλωσε ο Young. Μια συγκεκριμένη περίπτωση χρήσης μπορεί να σημαίνει ότι βασίζεται σε μια συγκεκριμένη λύση κρυπτογράφησης, πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News