Ενα νέο αποταμιευτικό πρόγραμμα ασφάλισης παρουσιάζει η Eurolife FFH με στόχο να βοηθήσει τους κατόχους του να δημιουργήσουν ένα εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου, μετά από εφάπαξ καταβολή. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα σίγουρο κεφάλαιο για το μέλλον, με εγγυημένη απόδοση στην επένδυσή τους.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο ασφαλιστικό αποταμιευτικό πρόγραμμα προσφέρει εγγυημένο κεφάλαιο στη λήξη του συμβολαίου και το τεχνικό εγγυημένο επιτόκιο που χρησιμοποιείται είναι 2.0% για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου. Στο πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν υποψήφιοι μέχρι την ηλικία των 70 ετών και η διάρκεια ασφάλισης είναι 10 έτη. Η ελάχιστη εφάπαξ καταβολή είναι €5.000, ενώ η μέγιστη μπορεί να ανέλθει στα €100.000.

Επιπροσθέτως, κάθε ασφαλισμένος αποκτά δικαίωμα ολικής εξαγοράς, μετά τη συμπλήρωση ενός έτους ασφάλισης, καθώς και εγγυημένες αξίες εξαγοράς σε κάθε χρονική στιγμή.

Προστασία ασφαλίστρων

Παράλληλα, παρέχεται προστασία ασφαλίστρων, καθώς σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου πριν τη λήξη του προγράμματος, οι δικαιούχοι που έχουν οριστεί λαμβάνουν το 110% των καθαρών ασφαλίστρων. Το πρόγραμμα είναι ήδη διαθέσιμο στα δίκτυα πωλήσεων της Eurolife FFH και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το αποκτήσουν έως και τα τέλη του 2022.

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, οι κάτοχοι μπορούν να ενισχύσουν το κεφάλαιό τους, προκειμένου να διευκολύνουν την επίτευξη μελλοντικών στόχων ή να συμπληρώσουν το εισόδημά τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις