Την ώρα που καθημερινά έρχονται νέα στοιχεία στο φως για την εμπλοκή και άλλων προσώπων στην υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια, γρίφο συνεχίζει να αποτελεί ο ρόλος που είχε η μητέρα, καθώς – όπως έχει γίνει γνωστό – το κατηγορητήριο είναι βαρύ εναντίον της 37χρονης.

Αν και η 12χρονη κόρη της δεν έχει κατηγορήσει την μητέρα της για την όλη υπόθεση, το ερώτημα που επανέρχεται στο προσκήνιο είναι εάν η 37χρονη γνώριζε τι γινόταν και συγκάλυπτε  τον βιαστή και προαγωγό της κόρη της ή εξέδιδε η ίδια την 12χρονη για λίγα μόνο ευρώ όπως υποστηρίζει άλλωστε και το κατηγορητήριο.

Η ίδια πάντως από την πρώτη στιγμή αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, τονίζοντας ότι αν γνώριζε τι συνέβαινε με την κόρη της δεν θα κρατιόταν με σταυρωμένα τα χέρια.

«Αυτά που άκουσα ότι συμπεριλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, δεν συμπεριλαμβάνονται. Δεν μπορώ να σας δώσω καμία απάντηση για την υπόθεση που δεν είναι στο κατηγορητήριο» ανέφερε από την πλευρά της η δικηγόρος του ανήλικου κοριτσιού Ασπασία Ταραχοπούλου και συμπλήρωσε: «Λυπάμαι για το ότι η δικογραφία έχει γίνει φύλλο και φτερό στους δημοσιογράφους, στα κανάλια και τις εκπομπές και ότι ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν» .

Οι καταθέσεις που έχει δώσει η 12χρονη πάντως, αναμένεται να οδηγήσουν σε μία σειρά από νέες συλλήψεις, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχουν αρκετά ακόμη άτομα που έχουν εμπλακεί στην υπόθεση με τον βιασμό της. Χθες, εξάλλου, ταυτοποιήθηκε άλλο ένα άτομο 43 ετών που συνομιλούσε με την 12χρονη.

Ο εν λόγω άνδρας προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Όπως ισχυρίστηκε, τον Ιούνιο απέκτησε επαφή, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Το βαρύ κατηγορητήριο

Το «LIVE NEWS» παρουσίασε χθες, το κατηγορητήριο εις βάρος της μάνας, σύμφωνα με το οποίο όχι μόνο εξέδιδε το παιδί της αλλά ήταν και η ίδια που έπαιρνε τελικά τα χρήματα από τους βιασμούς σε τουλάχιστον εννιά περιπτώσεις. Ανάμεσά τους ο Γιάννης Σοφιανίδης αλλά και ο 33χρονος προφυλακισμένος υπάλληλος φαρμακαποθήκης που επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η μητέρα προέτρεπε την ανήλικη κόρη της σε σεξουαλικές πράξεις με ακόμη επτά άγνωστους άντρες.

«Εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία. Την εξανάγκασες να έλθει σε σεξουαλική επαφή σε 9 περιπτώσεις με άγνωστους άντρες με τους οποίους η ανήλικη συνομιλούσε κατόπιν προτροπής σου. Αμέσως δε σου παρέδιδε το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον 33χρονο συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός σου» αναφέρεται στο κατηγορητήριο.

Τα μηνύματα της μητέρας στην 12χρονη

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλούν τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα στην 12χρονη κόρη της, με στόχο να της βρει χρήματα για να προμηθευτεί ναρκωτικά.

από τα μηνύματα που εντοπίστηκαν, τα οποία αντάλλαξαν μητέρα και κόρη όταν η μικρή βρισκόταν στην Λευκάδα για διακοπές στο σπίτι της θείας της, προκύπτει ότι η 37χρονη κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία ζητούσε επίμονα από το παιδί να της βρει χρήματα.

Μητέρα: Τι έγινε; Έχουμε κανένα νέο;

12χρονη: Όχι.

Μητέρα: Δεν της έστειλες; Με δουλεύεις κι εσύ μου φαίνεται.

12χρονη: Της έστειλα, δεν απαντάει. Γεια μαμά. Που σε κοροϊδεύω.

Μητέρα: Πες δε θέλεις να της το πεις και μη λες μαλ@%$. Πες της να βάλει 40 – 50 ευρώ τα τελευταία και μετά σου ξαναδίνει όταν γυρίσεις.

12χρονη: Άντε τα λέμε μαμάκα, της το είπα, λέει όχι.

Μητέρα: Έλα, βρε πες της 20 τουλάχιστον.

12χρονη: Είπε όχι.

Μητέρα: Για 20

12χρονη: Ρε μαμά ήρθα εδώ για να ηρεμήσω, όχι για να λες συνέχεια αυτά τα πράγματα. Ήθελα να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ.

«Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο»

Σε άλλα μηνύματα, αποκαλύπτεται ο λόγος που η 37χρονη ζητά χρήματα από την κόρη της.

Μητέρα: Να σου πω κάτι, εεε. Δε λες να στείλει κανέναν 20;

12χρονη: Μαμά

Μητέρα: Μαμούνια. Ψάχνω να βρω 15 ευρώ για μαύρο, τσιγάρα, πιπάκια και δεν βρίσκω.

12χρονη: Γεια μαμά

Μητέρα: Πήγε πρόγραμμα, πρέπει να δώσει ούρα Παρασκευή, να πάρει σούμπο.

12χρονη: Καλά γεια.

Μητέρα: Δεν είπα να στείλεις για λεφτά και λες γεια.

12χρονη: Ναι, δεν είπα. Άσε μας ρε μαμά και εσύ. Είπε στη θεία μαλ@$%#. Δεν μπορώ να σου πω ώρα το πρωί. Να ψάξει το κινητό. Εγώ το έδωσα.

Σε τρίτη συνομιλία, η 37χρονη λέει στην κόρη της:

Μητέρα: Δε λες σ’ αυτήν κανένα 20;

12χρονη: Γεια μαμά

Μητέρα: Άντε πάλι, έχει τόσες μέρες.

12χρονη: Δεν πειράζει.

Μητέρα: Θέλω να πάρω τσιγάρο. Τελείωνε. Που δεν πειράζει.

12χρονη: Και τι με νοιάζει αν θέλεις τσιγάρο;

Μητέρα: Κάνε κάτι με αυτήν. Έστω 15.

12χρονη: Γεια μαμά. Άντε πες το.

Μητέρα: 694…

12χρονη: Τι θα πω;

Μητέρα: Και πες της να με πάρει τηλέφωνο, είναι ανάγκη, αν σου πει ‘δεν μπορώ, είμαι στη δουλειά’, πες της να μπει Messenger. Και πες της η μαμά δεν έχει ταυτότητα και η… θα φύγει το Σάββατο για διακοπές.

12χρονη: Λέει δεν είναι διαθέσιμο

Μητέρα: Πάρε την ξανά την πο@$% γα@% το σπίτι της.

12χρονη: Θα τα πούμε μετά. Την ξαναπήρα. Πάλι είναι κλειστό.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας
Επικαιρότητα |

Τσίπρας στο Στρασβούργο: Στη Μέση Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της Ιστορίας

Άμεση κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και επιτέλους παρέμβαση της ΕΕ για ειρηνευτική διάσκεψη ζήτησε αυστηρά ο Αλέξης Τσίπρας κατά την τοποθέτησή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης, εκφράζοντας τη θέση της Αριστεράς και στηλιτεύοντας τη στάση της Ευρώπης

Time: Η Τζόρτζια Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή
Επικαιρότητα |

Time: Η Μελόνι στις 100 προσωπικότητες του πλανήτη, με μεγαλύτερη επιρροή

Το περιοδικό υπογραμμίζει ότι το 2022, όταν η Μελόνι κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές, «πολλοί σχολιαστές εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με το ακροδεξιό κόμμα της και το πώς θα επηρέαζε την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο».